OTP Bank România direcționează 500.000 lei către spitale și comunități locale, în lupta împotriva răspândirii și combaterii pandemiei COVID-19. 
Suma donată va asigura achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare cadrelor medicale în această perioadă. 
 
“Trecem cu toții prin momente de grea încercare. Trebuie să fim uniți și să dăm dovadă de înțelegere, empatie și, nu în ultimul rând, să credem în efortul comun. Împreună, prin colaborare și solidaritate, putem ajuta în lupta împotriva coronavirus. Noi credem foarte mult în puterea comunităților și ne implicăm, ori de câte ori avem ocazia, în bunăstarea lor. 

Sperăm ca tot mai mulți colegi, parteneri și prieteni să înțeleagă nevoia imperativă de resurse materiale și financiare în cadrul spitalelor care, în aceste momente, sunt cele mai importante instituții în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Avem datoria să sprijinim societatea din care facem parte, să ajutăm comunitățile să își revină și să reziste în fața unei situații fără precedent. Suntem cu toții responsabili de ce va urma și, fără dubiu, ne dorim ca această situație de criză să treacă cât mai repede și cu daune cât mai mici.”, a declarat Gyula Fatér, CEO OTP Bank România.  
 
***
Despre OTP Bank România
OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018. 
 
OTP Group aniversează anul acesta 70 de ani de activitate, în timp ce subsidiara din România marchează 15 ani de prezență de piața locală. Până astăzi, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic peste 18,5 milioane de clienți din 12 țări. 

Photo by pixpoetry on Unsplash