Plantăm fapte bune în România se alătura Swimathonului București pentru al doilea an consecutiv. Ediția a cincea a evenimentului va avea loc în data de 8 iulie, la bazinul Anatolie Grințescu – Complex Dinamo.
 
Sunt încurajate proiectele care abordează soluții pe termen mai lung, care produc rezultate concrete și relevante pentru comunitățile din București și Ilfov. 

Echipa Plantăm fapte bune în România, compusă din 20 de înotători fundraiseri, și-a propus să strângă și anul acesta 30.000 de RON, pentru a contribui activ la creșterea suprafeței împădurite a României. Donatorii pot susține echipa favorită sau înotătorul preferat accesând butonul roșu SUSȚINE.  

”Suntem bucuroși să  avem alături și de această dată înotători fundraiseri cu experiență precum: Alexandru Badea - CEO Brenntag România, Ana Stoica - owner Good Mood Dance Studio, Mara Stan - Doctorand, Lector în Sociologie, Universitatea București, Alexandru Ghinescu - jucător junior de polo sau echipa Dream Green Team. Li s-au alăturat: Marius Dan, fondator și managing partner Tudor. Personal Tailor sau Mihai Ghircoiaș - voluntar plantator. Le dorim o experiență de neuitat celor care au decis să iasă din zona de confort și să susțină cauza în care se regăsesc! Mulțumim Fundației Comunitare București pentru că oferă cadrul perfect desfășurării unui astfel de eveniment!”, declară Simona Camburu, coordonator fundrasing PFBRo.
 
În 2016, cele 20 de proiecte înscrise la eveniment au strâns 303.267 de RON de la 1.865 de persoane și companii. Donația medie a fost de 135 de RON. Plantăm fapte bune în România s-a clasat pe locul secund  cu 29.038 RON.
 
În data de 18 noiembrie, Plantăm fapte bune în România va organiza o campanie de împădurire în aproximativ 15 județe ale țării. Pentru fiecare donație, înotătorii vor planta în numele donatorilor mai mulţi copaci, într-o pădure special creată.
 
Donează și susține Plantăm fapte bune în România!