Timp de 4 saptamani, in perioada 13 noiembrie - 9 decembrie 2014, 76 de organizatii trebuie sa stranga pentru cele 91 de proiecte inscrise in Campionat: minim 300 de lei de la cel putin 5 donatori diferiti [pentru fiecare proiect in parte]. Proiectul Asociatiei ADOR COPIII poate fi vazut AICI
 
Beneficiari directi ai acestuia sunt 21 copii fete si baieti cu varste cuprinse intre 2-18 ani din Casa de copii Otniel, localitatea Mosnita Noua, judetul Timis, proveniti din medii familiale dezavantajate socio-economic si aflati in sistemul de protectie speciala. Donatiile dumneavoastra vor transforma curtea casei Otniel si  vor contribui la integrarea copiilor intr-un mediu familial, plin de afectiune si culoare, pe care copiii nu l-au avut alaturi de parintii lor.
 
Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe platforma www.bursabinelui.ro, sa va creati un cont si sa donati suma dorita pentru proiectul nostru publicat AICI, in perioada 13 noiembrie - 9 decembrie 2014.
 

***
Bursa Binelui
este singura platforma online care permite donatiile fara comisoane, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru sustinerea financiara a unei cauze. Suma minima care poate fi donata este de 5 lei. Toata tranzactia este 100% securizata si nu se percepe niciun fel de comision. 
 
 
Binele poate fi marfa de schimb.
Cand daruim, incetam sa fim saraci! Pentru ca darul transforma totul in aur. 
Sufletul, priceperea, curajul unui popor se transforma in aur daca se ating de bine.