Asociația Un Strop de Fericire și Centrul de tineret și voluntariat Youth Hub AUSF au organizat pentru al patrulea an consecutiv crosul „Run for Future”. Acesta s-a desfășurat în parcul Tineretului, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, în data de 23 septembrie 2017. 

Run for future 2017
a însemnat aproximativ 800 de persoane înscrise în competiție, din care mai mult de jumatate au fost copii și tineri cu vârsta de până la 18 ani. Organizarea evenimentului a fost susținută financiar de Coilprofil România, AFI Ploiești și Proleasing Group.
Crosul și-a propus să insufle tinerilor dragostea pentru sport, de mișcare în natură și să ofere acestora un exemplu de stil de viață sănătos și implicare în comunitate.

Fondurile rezultate din taxa de  participare urmează a fi direcționate către dezvoltarea Youth Hub AUSF (proiecte de educație non-formală adresate tinerilor), și către partenerii noștri sociali: 
• “Mâini Îndemânatice”- dezvoltarea abilităților practice pentru copiii din Centrul de Servicii Comunitare Sf. Maria Vălenii de Munte;
Organizația Umanitară Concordia – servicii de integrare socială, educațională și profesională pentru copiii defavorizați;
Asociația Județeană de Atletism Prahova – performanță în atletism;
Clubul Sportiv Școlar Ploiești – performanță în atletism;
Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România – Filiala Prahova (ASCHF-R Filiala Prahova) – servicii de integrare socială pentru copiii cu handicap fizic.

Succesul evenimentului, participarea a peste 800 de participanți, de la copii la bunici, demonstrează că ploieștenii încep să fie din ce în ce mai preocupați de un stil de viață sănătos, precum și de modul în care se pot implica și ajuta comunitate.

Asociația Un Strop de Fericire (AUSF) este o organizație nonprofit înființata în anul 2012, care promovează voluntariatul ca mijloc de schimbare în comunitate. AUSF încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor prin implicare lor în proiecte locale și internaționale, organizează evenimente sportive care susțin un stil de viață activ și sănătos, sprijină integrarea socială a tinerilor din mediul defavorizat.

Centrul de tineret Youth Hub AUSF reprezintă un centru de voluntariat pentru comunitate și un nucleu de educație alternativă pentru tineri. Youth Hub ASUF funcționează ca o rețea de resurse cu și pentru tinerii din comunitate, cu obiective de orientare și consiliere în educație, carieră, oportunități de dezvoltare personală si voluntariat, workshop-uri locale și internaționale pentru formarea tinerilor.