Vineri, 13 decembrie 2019, copii, părinți și bunici sunt invitați să petreacă o Seară de poveste în inima Bucureștiului, la sala de spectacole ARCUB. Povestea muzicală  a celor mai îndrăgite colinde ale lumii va fi interpretată de Corul Bravissimo și împărtășite de actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea. Evenimentul dedicat copiilor are scop educativ și caritabil în același timp, fiind organizat de Fundația Regală Margareta a României în prag de Sărbătoare, pentru a strânge fondurile necesare pentru susținerea educației copiior din mediu rural. 
 
Poveștile colindelor Silent Night, Jingle Bells, Rudolph, Adeste Fideles sau La Vitleem colo-n jos fac parte din repertoriul muzical al serii, interpretat de spectaculosul grup de copii ai Corului Bravissimo, laureat al concursului de televiziune Next Star, dirijați de Elena Radu. Doi îndrăgiți actori ai teatrului românesc vor dezvălui legendele și obiceiurile care își au originile în jurul colindelor. În cadrul evenimentului, vor fi expuse spre vânzare cadouri de sezon cu scop caritabil, în colecție limitată, precum caleidoscoape, căni, insigne sau cărți tematice pentru copii.  
 
Participarea la eveniment se poate realiza în baza unei rezervări pe www.eventbook.ro, iar fiecare bilet achiziționat reprezintă o donație pentru programul național Investiție în Mediul Rural.  Generozitatea publicului va fi rasplătită cu momente magice.
 
Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.
 
De-a lungul celor 30 de ani de existență, Fundația Regală Margareta a României a derulat programe menite să asigure copiilor drepturile lor fundamentale - o viață alături de familia biologică, îngrijire medicală sau educație și dezvoltare. 
 
***
Despre programul național Investiție în Mediul Rural
Abandonul școlar și părăsirea timpurie a școlii sunt fenomene curente în mediul rural, iar lipsa de oportunități îi condamnă pe copii la sărăcie și perpetuarea unor modele nocive la care sunt expuși în jurul lor. Centrele sociale de tip școală după școală sunt esențiale pentru copiii proveniți din mediul rural, oferindu-le oportunitatea de a primi sprijin educațional și a se dezvolta mai presus de mediul sărac din care provin. Programul strategic Investiție în Mediul Rural urmărește prevenirea și reducerea abandonului școlar, prin îmbunătățirea substanțială a frecvenței școlare, a abilităților și a rezultatelor obținute la școală de către copiii incluși în program. În anul școlar 2019-2020, peste 350 de copii beneficiază de sprijin în cadrul a 8 centre sociale de tip „școală după școală”  în județele Bistrița-Năsăud, Neamț, Teleorman, Constanța, Maramureș, Ialomița, Ilfov și Alba.  
 
Despre Fundaţia Regală Margareta a României
Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. Fundaţia Principesa Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta a României împreună cu tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai I. Pentru detalii accesaţi: www.frmr.ro