Te poti inscrie chiar acum in competitie - http://www.techsoup.org/storymakers

Calendar #StoryMakers2014:
# 26 septembrie 2014 - termen limita aplicatii;
# 1-15 octombrie 2014 – perioada de jurizare;
# 29 octombrie 2014 – anuntarea castigatorilor & decernarea premiilor.

De ce sa participi?
Organizatiile non-profit pot schimba lumea spunand mai bine povestile lor si ale beneficiarilor pe care-i servesc. Povestile trebuie insa sa iasa in evidenta si sa atraga atentia. Tocmai de aceea campania #storymakers2014 ajuta organizatiile neguvernamentale, intreprinderile sociale, bibliotecile, fundatiile si asociatiile caritabile sa aiba acces la traininguri si resurse menite sa-i ajute sa-si spuna povestile mai bine pentru un impact mai mare.

#StoryMakers2014 - Resurse gratuite de invatare
TechSoup Romania si Asociatia pentru Relatii Comunitare organizeaza in data de 22 septembrie un training online despre storytelling, menit sa ajute ONG-urile din Romania sa-si spuna povestile mai bine. Invata si tu sa spui povestea organizatiei tale si participa la trainingul online. Inscrie-te aici!*

Resurse suplimentare de invatare sunt disponibile in limba engleza si pe pagina dedicata competitiei StoryMakers, aici.

*TechSoup Romania organizeaza lunar traininguri gratuite de invatare pentru ONG-uri. Pentru a participa la ele este nevoie doar sa-ti inscrii gratuit organizatia neguvernamentala in comunitatea TechSoup, urmand cativa pasi simpli descrisi aici

Afla mai multe despre TechSoup si cum poti accesa produse software pentru organizatia ta pe www.techsoup.ro. Urmareste si pe Facebook cele mai noi stiri despre tehnologie pentru ONG-uri.


Contact pentru presa:
e-mail: contact@techsoup.ro / telefon: 0723 275 406 / persoana de contact: Madalina Oprisan (Digital Communication Manager, TechSoup Romania)