Marți, la Centrul Cultural Reduta - Brașov, ora 17:30 va avea loc cea de a II-a ediție ”Călătoria Talentelor”, sub egida Asociației “Zâmbește Pentru Viitor”, eveniment care va cuprinde un spectacol, un concurs și o gală de premiere, eveniment dedicat copiilor din centrele de plasament din comunitatea brașoveană și nu numai. Vor fi alături Trupă Coco, invitați surpriză de la X-Factor și Vocea României, care vor fi alături de copii.     
 

“Călătoria Talentelor” a luat naștere în urmă activităților desfășurate în centrele de plasament, de către Asociația “Zambeste Pentru Viitor”, unde am văzut copii cu potențial artistic. Unii cântă, alții dansează, pictează, fac teatru... Cu toții visează la o viață împlinită, la o familie. Astfel, ne-am îndreptat atenția către ei și ne străduim să le arătăm că succesul este la-ndemana tuturor și se construiește cu încredere și susținere reciprocă.
– declară Rupi Gabor, președintele Asociație „Zambeste Pentru Viitor” Brașov. 

Spectacolul Călătoria Talentelor este cadrul profesional, pus la dispoziție de către membrii AZPV copiilor și tinerilor din centrele de plasament brașovene, pe scena căruia aceștia să-și exprime modelul artistic la care au muncit plini de vise și entuziasm. Scopul este de a susține talentul câștigătorilor concursului, prin burse și programe acordate de Asociația noastră pentru pregătirea lor. 

Încă de la debut, în prima ediție din 2017, am cunoscut un succes fantastic alături de prietenii noștri și câstigatorii ediției, care sunt încă alături de noi. Anul acesta avem peste 30 concurenți înscriși, un spectacol “la dublu”, invitați speciali de seamă și multe surprize.