Fundatia Cuvantul Intrupat va invita la bazar caritabil in Valea orasului, pe strada Dogariei - 111, in Galati. Vineri, 13 mai, intre orele 14.00-18.00, si sambata, 14 mai, de la 9.00 la 13.00, ne deschidem portile si va asteptam sa va alegeti haine, incaltaminte, carti, jucarii si alte lucruri utile, pentru voi sau pentru cineva drag.

Scopul actiunii este dublu: ecologic si social. Incurajam diminuarea risipei si a consumerismului, prin reutilizarea produselor care pot fi inca folosite. Fondurile stranse la bazar vor fi folosite pentru sustinerea activitatilor cu copiii din Centrul Comunitar ”La vale”. Aici sunt sprijiniti in fiecare zi peste 40 de copii de varsta scolara, din familii vulnerabile, pentru a continua scoala si a avea o ingrijire mai buna. Astfel, copiii primesc sprijin specializat la lectii, masa calda de pranz, se spala, participa la ateliere de arta si de lectura, invata sa foloseasca responsabil un calculator, sa lucreze in gradina, se joaca. 
Mai mult decat atat, anul acesta ne dorim sa implicam in aceste activitati si voluntari varstnici. In acest fel, seniorii din comunitatea noastra au sansa sa-si foloseasca abilitatile si experienta de viata pentru a fi de ajutor copiilor aflati in dificultate. 

Va incurajam, asadar, sa iesiti la o plimbare in Valea orasului si sa ne vizitati bazarul. Pentru o donatie modica, veti avea ocazia sa va alegeti lucruri frumoase si, in acelasi timp, sa sustineti un copil vulnerabil sa aiba parte de sprijin ca sa continue scoala, iar un bunic izolat sa redescopere bucuria de a trai, de a fi activ si de folos celor din jur. 

Sa ajuti e mai simplu decat am putea crede! Va asteptam cu drag!
 
Evenimentul este organizat cu sprijinul Fundatiei Comunitare Galati.
 
 
Anca-Aurora Chiosea
Responsabil Comunicare
 
Fundatia Cuvantul Intrupat
www.cuvantulintrupat.com
info@cuvantulintrupat.com
facebook.com/cuvantul.intrupat
0236-411695