Trainingul online este organizat de TechSoup Romania si Agentia Creionetica pe 12 mai 2014, online incepand cu orele 18:00.
 
In cadrul trainingului vei invata despre: 
I. Comunicare neconventionala vs. comunicare traditionala
II. Etapele unei campanii
Care este cauza? Care este scopul donatiei? Ce alte campanii similare s-au facut in ultimii ani? Cum se vor investi banii donati? Care este profilul donatorilor?
Cum alegem mesajul, mijloacele si canalele de comunicare?
De ce este importanta comunicarea post campanie?
III. Gandire alternativa
Mesaj: cum adresam problema cat mai empatic si creativ?
Mijloace de comunicare: ce materiale vor sustine mai bine mesajele?
Canale de comunicare: cum as putea sa-mi surprind publicul?
 
Acest webinar este gratuit pentru organizatiile membre in comunitatea TechSoup Romania. Daca lucrezi sau voluntariezi intr-o organizatie, inscrie-ti si tu gratuit ONG-ul in cea mai mare comunitate de organizatii interesate de tehnologie si participa la training. Iata ce trebuie sa faci!
 
Daca faci parte deja dintr-o organizatie membra in comunitatea TechSoup, te poti inscrie la webinar aici sau acceseaza acest link - www.gotowebinar.com/techsoup
 
Misiunea TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential, prin resurse gratuite de invatare despre tehnologie pentru ONG-uri si acces la produse software. Din 2009, impreuna cu partenerii nostri donatori am ajutat 900 de organizatii neguvernamentale din Romania sa faca economii de peste 1,8 milioane de dolari la accesarea de produse software. Afla mai multe pe www.techsoup.ro
 
Informatii suplimentare despre acest webinar si despre inscrierea in TechSoup, puteti obtine de la Madalina Oprisan, coordonator comunicare online, prin e-mail la contact (at) techsoup (punct) ro.