Trainingul online este organizat de TechSoup Romania si Agentia Creionetica pe 12 mai 2014, online incepand cu orele 18:00.
 
In cadrul trainingului vei invata despre:
I. Comunicare neconventionala vs. comunicare traditionala
II. Etapele unei campanii
III. Gandire alternativa
 
Acest webinar este gratuit pentru organizatiile membre in comunitatea TechSoup Romania. Daca lucrezi sau voluntariezi intr-o organizatie, inscrie-ti si tu gratuit ONG-ul in cea mai mare comunitate de organizatii interesate de tehnologie si participa la training. Iata ce trebuie sa faci!
 
Daca daca parte dintr-o organizatie membra in comunitatea TechSoup, te poti inscrie la webinar aici sau acceseaza acest link - www.gotowebinar.com/techsoup
 
***
Despre Creionetica
Creionetica este o agentie multimedia dedicata cauzelor societale. Prin grafica, text, video, audio, fotografie, web design si evenimente interactive Creionetica contribuie la dezvoltarea unei societati echilibrate. Afla mai multe pe www.creionetica.ro.
 
Despre TechSoup
Misiunea TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential, prin resurse gratuite de invatare despre tehnologie pentru ONG-uri si acces la produse software. Din 2009, impreuna cu partenerii donatori am ajutat 900 de organizații neguvernamentale din Romania sa faca economii de peste 1,8 milioane de dolari la accesarea de produse software. Afla mai multe pe www.techsoup.ro.