Webinar - Editie Speciala in cadrul Scolii Digitale pentru ONG-uri - Building a Community of Donors, miercuri, 16 decembrie, ora 17:00.

• Ce au in comun oamenii de afaceri, cersetorii si preotii - 3 categorii de fundraiseri de succes?
• Ce ii face pe unii oameni sa aiba mai mult succes decat altii, in fundraising?
• Cum de unele organizatii cresc in timp ce altele, desi fac o treaba excelenta, nu reusesc sa se sustina?
• De unde incepi cand intri in competitie pentru timpul, atentia si fondurile limitate ale comunitatii tale?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care Chris Worman, Senior Director, Alliance and Community Engagement in cadrul TechSoup si membru fondator al Asociatiei TechSoup Romania, va raspunde miercuri, in cadrul webinarului Building a Community of Donors
 
Despre trainer
Chris Worman are o bogata experienta practica in strangere de fonduri, marketing si comunicare. A lucrat in diferite organizatii non-profit din Statele Unite ale Americii, printre care si Special Olympics unde a reconstruit sistemul de donatii, cel de evenimente si a creat un cerc urias de donatori pentru sustinerea organizatiei.
 
In 2011, a venit in Romania ca voluntar Peace Corps, in Odorheiu Secuiesc, unde a fondat prima fundatie comunitara din tara. In prezent, Chris este Senior Director, Alliance and Community Engagement in echipa globala TechSoup. Pentru acesta intalnire online cu organizatiile non-profit din Romania, Chris Worman va intra in direct cu noi din San Francisco. Webinarul va fi sustinut in limba engleza.

In limita locurilor disponibile, va puteti inscrie la training aici


***
Despre Scoala Digitala pentru ONG-uri
Scoala Digitala pentru ONG-uri este primul program online care sistematizeaza resurse despre utilizarea tehnologiei si a instrumentelor online in beneficiul organizatiilor neguvernamentale din Romania. In plus, organizatiile neguvernamentale care participa activ in program au sansa sa obtina diplome si certificate care vor atesta capacitatea de adoptie si implementare a noilor tehnologii - http://ongonline.techsoup.ro/

Despre Asociatia TechSoup Romania
Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania. 
 
Afla mai multe pe www.techsoup.ro
 
”ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente” este un program care se desfasoara in perioada 1 aprilie 2015 – 1 aprilie 2016 si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 78.377 Euro.
 
Proiect finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania
 
Continutul acestui site nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 - 2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.
 
Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si novergiene accesati www.eeagrants.org.