Webinarul va avea loc pe 31 octombrie, online, incepand cu orele 18:00 si va fi sustinut de Camelia Mates, coordonator program mecanisme de donatii in cadrul ARC Romania. 
 
Iata pe scurt ce vei afla in cadrul trainingului online:
• Care sunt cele mai utile/eficiente 10 metode de a strange bani pentru organizatia ta?
• Cum spui povestea organizatiei tale cu cifre? Cum ii convingi pe oameni ca pot face o diferenta chiar daca doneaza o suma mica de bani?
• Transparenta financiara in fundraising: De ce este important si cum le spui donatorilor tai ce s-a intamplat cu banii lor?

Daca lucrezi sau voluntariezi intr-un ONG, te poti inscrie la training gratuit, aici: www.educatiefinanciara.techsoup.ro/inscrie-te/
 
Despre trainer - Camelia Mates, ARC Romania
Camelia este managerul platformei DONATIE.RO - Unde binele capata forta!, programul care ofera acces la mecanisme simple si eficiente de a aduna fonduri de la numere foarte mari de donatori. Donatiile prin SMS si cele prin debit direct sunt instrumente care, pe termen lung, vor contribui enorm la rezolvarea problemelor cu care societatea noastra se confrunta. 
 
Trainingul face parte din programul Educatie financiara pentru ONG-uri, organizat de TechSoup Romania, cu sprijinul ING Bank.

###
Despre programul Educatie Financiara pentru ONG-uri:
Educatie Financiara pentru ONG-uri este un program de invatare prin traininguri online, articole si infografice realizate de voluntarii ING Bank pentru tine, astfel incat tu si organizatia ta sa fiti mai eficienti, sa navigati mai usor printre instrumente de planificare si raportare financiara si sa administrati mai simplu relatia cu banca. Afla mai multe pe www.educatiefinanciara.techsoup.ro
 
Contact pentru jurnalisti:
Detalii suplimentare despre program puteti obtine de la Madalina Oprisan, digital communication manager, TechSoup Romania, prin e-mail la madalina.oprisan@techsoup.ro sau telefonic la 0723 275 406.