Biodeck.ro este primul brand românesc care oferă publicului ambalaje sustenabile, ce au la bază plante și care sunt 100% biodegradabile și compostabile. 
 
www.biodeck.ro este alternativa la plasticul de unică folosință. Produsele Biodeck sunt realizate din plante, din amidon de porumb sau trestie de zahăr, folosind o tehnologie avansată și un proces de producție cu emisii de carbon cu până la 80% mai scăzute față de produsele din plastic. Sunt singurele produse care pot fi reciclate alături de resturi alimentare, sunt certificate la nivel european și respectă directivele Uniunii Europene cu privire la compostabilitate (EN 13432). 
 
Echipa Biodeck este tânără, cu experiență antreprenorială în domenii creative și tehnologie eco friendly. Membrii echipei sunt Maria Desmirean, Tudor Georgescu, Adrian Georgescu și Laurențiu Soare. 

Ideea le-a venit acum un an, după ce au fost împreună la un festival la mare.  S-a intamplat în ultima zi de festival, când majoritatea oamenilor deja plecaseră. În urma lor a rămas un munte de sticle, pahare și paie din plastic. 
 
“Știam că acel gunoi nu va fi reciclat și că va polua mulți ani după. Acea imagine șocanta ne-a inspirat. Așa am decis să fondăm Biodeck. Totodată, călătoriile noastre ne-au inspirat și soluția a venit. În momentul de față suntem bucuroși că putem să oferim publicului o gamă largă de ambalaje de unică folosință inovative. De asemenea, ne-am bucurat să găsim sprijin din partea companiei Prodplast SA, o companie cu viziune și care a decis încă de acum 10 ani să oprească producția de plastic de unică folosință”, declară echipa Biodeck. 

Misiunea Biodeck este să schimbe radical industria ambalajelor de unică folosință din România, oferind publicului pungi, saci, pahare, caserole, farfurii sau tacâmuri, toate 100% biodegradabile și făcute din plante.
 
Produsele Biodeck se găsesc în lanțurile de magazine Carrefour, Dedeman, în magazinele Mega Image ce au modul eco sau în magazinul Kaufland Barbu Văcărescu. De asemenea, vă invităm pe www.biodeck.ro pentru o sesiune de shopping eco friendly. Echipa așteaptă impresii.