Inspirati de modelul partenerilor din agentia Craft Interactive (care doneaza copaci la fiecare proiect online sau campanie finalizate), responsabila cu comunicarea brandului Camera din Fata, cafeneaua/ceainaria va dona o parte din incasarile obtinute din vanzarile de ceai si cafea, Asociatiei MaiMultVerde. Astfel, toti clientii care trec pragul „Camerei” din strada Mendeleev nr. 22 (Piata Amzei) se vor bucura de calitatea delicateselor si vor sprijini indirect demersul Camerei din fata si al Asociatiei MaiMultVerde: reimpadurirea Romaniei. Cu alte cuvinte, incepand de acum, clientii Camerei din Fata vor fi ecologisti!

De asemenea, in toamna, echipa Camerei din Fata impreuna cu trupa Voltaj, agentia Craft Interactive si clientii cafenelei doritori, vor participa la plantarea primilor puieti rezultati din aceasta colaborare, alaturi de voluntarii Asociatiei MaiMultVerde. 
Pana acum, in cadrul campaniei ”Fa cadou un copac” desfasurate de MaiMultVerde incepand cu anul 2010, s-au plantat 30.000 de puieti la Ploiesti, pe Soseaua de Centura Est si la Snagov. 

“Este important sa avem grija de mediul inconjurator, pentru sanatatea noastra si a generatiilor care vor urma. Este de datoria noastra, a fiecaruia dintre noi, sa protejam natura si sa ne implicam in activitati care sustin un mediu frumos si prielnic pentru o viata sanatoasa. Incercam sa le insuflam si copiilor nostri dragostea fata de natura, sa fie mandri atunci cand planteaza un copac sau o floare”
, a declarat Calin Goia (asociat Camera din Fata). 
 
Mai multe informatii:
Anamaria Bogdan, director de comunicare, Asociatia MaiMultVerde, tel. 0755 224816, email: anamaria.bogdan@maimultverde.ro
 
Note pentru jurnalisti:
Camera din Fata este un loc cu dischis ce cuprinde ceainarie, cafenea si magazin cu vanzare directa sau online, pe strada Mendeleev nr. 22, langa Piata Amzei, un loc in care timpul parca s-a oprit in loc, iar gustul cafelei de dimineata te insoteste pana la pranz, amintirile copilariei sunt readuse la viata, ceaiurile, prajiturile de  aici nu au fost afectate de nici un compromis. Detalii pe www.cameradinfata.ro
 
Asociatia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, care are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. In primii sase ani de activitate, 2008 - 2014, MaiMultVerde a lucrat cu 21.000 de voluntari, a plantat peste 740.000 de puieti, a strans 325 de tone de deseuri, a deschis Cicloteque - primul sistem de bike-sharing din Bucuresti, Oradea si Timisoara,  a derulat mai multe campanii nationale de informare si educatie si a organizat Gala Verde - prima gala de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu. Bugetul MaiMultVerde din primii sase ani a fost de 4.170.000 de euro. Fondurile au fost obtinute din sponsorizari oferite de marile companii din Romania si din finantari europene nerambursabile.