Startul se va da in localitatea Barbatesti, judetul Valcea, iar concurentii vor trebui sa parcurga urmatoarele probe: raid montan (parcurgerea intr-un anumit interval de timp a unui traseu montan din zona); orientare turistica; escalada; cultural; probe surpriza.

Castigatorii concursului vor primi premii constand in: diplome, cupe, medalii, tricouri si echipament montan.
Participarea la concurs este gratuita (se va achita doar taxa de acces in Parcul National), iar inscrierea, pe echipe si pe categorii de concurs, se poate face pana in ziua inceperii competitiei, la cortul organizatorilor. Mentionam ca participarea se face pe propria raspundere. Regulamentul concursului poate fi gasit pe www.stafetamuntilor.ro

Asociatia de Turism Gaska reuneste membri cu exprienta in turismul montan si are ca scop promovarea turismului, a posibilitatilor sanatoase de petrecere a timpului liber si, nu in ultimul rand, a importantei protectiei mediului. 

Prin acest eveniment se doreste dezvoltarea turismului in zona aleasa, atragerea unui numar cat mai mare de tineri catre acest gen de activitati si sensibilizarea participantilor si publicului asupra protectiei mediului.

Vrem ca si prin cea de-a doua editie, aceasta competitie sa se pastreze in calendarul celor mai puternice concursuri de turism sportiv desfasurate anual in Romania si sa atraga la start un numar din ce in ce mai mare de participanti.
 
Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti pe www.clubulgaska.ro sau pe Facebook
 
Eveniment sustinut de: Kaufland Romania, Cegeka Romania, Green Global Future, Cofetaria Alice, Fast&Easy Production, KennoMedia, Grafica Online, Dr. Felix Hair Implant, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, Primaria Barbatesti, Parcul National Buila Vanturarita, Serviciul Salvamont Valcea, Crucea Rosie Valcea, Academia Olimpica Romana – filiala Valcea.