Fundatia Regina Maria lanseaza Campania „Din Inima pentru Viitor” pentru a oferi servicii medicale persoanelor defavorizate, care nu beneficiaza de serviciile sistemului national de asigurari de sanatate. Fondurile colectate vor finanta cea de-a doua Policlinica Sociala din Romania, ce va fi deschisa la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului viitor, in Bucuresti si va oferi, pe langa servicii medicale gratuite, si servicii sociale menite sa ajute la integrarea sociala a pacientilor sai.

Campania va fi lansata prin intermediul unei gale, intitulata “Din Inima pentru Viitor”. Gazdele evenimentului, care va avea loc la Cercul Militar National, Sala de Marmura, in data de 16 noiembrie, vor fi doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu. Ei vor avea alaturi invitati de marca, precum Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii, Prof. Dr. Sorin Oprescu, Primar General al Capitalei, precum si alte personalitati si invitati surpriza. 
„Gala Din Inima pentru Viitor este prima Gala pe care o organizez si sunt incantat de un sprijin atat de important venit din partea colegilor de business, care s-au alaturat acestei initiative cu toata increderea inca de la inceput. Singurul tel pe care il am este sa servesc pentru semenii mei.” declara doctorul Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Regina Maria.

Acest eveniment este punctul central al campaniei de strangere de fonduri pentru deschiderea celei de-a doua Policlinici Sociale, prin implicarea mediului de business si a societatii civile in eforturile sustinute de Fundatie pentru a oferi asistenta medicala de calitate celor care au cea mai mare nevoie.

Evenimentul este sustinut de: Romtelecom si COSMOTE Romania, Petrom, Pfizer Romania, Reteaua privata de sanatate Regina Maria, AFI Palace Cotroceni, Agricover Credit IFN, Avon Romania, Banca Transilvania, Clinica Zetta, Ericsson, Fresenius Medical Care, Groupama Asigurari, Fundatia Helpnet, ING Asigurari, Intrafit, KDF Energy, Porsche Romania, Raiffeisen Bank, Sony. 
Policlinica Baba Novac, un vis implinit 

Inaugurarea Policlinicii Sociale Baba Novac, in anul 2011, s-a dovedit un real succes, astfel incat peste 1.300 de bucuresteni beneficiaza in acest moment de tratament gratuit, pacientii policlinicii bucurandu-se de peste 800 de servicii oferite gratuit lunar din partea a peste 25 de cadre medicale voluntare. „Policlinica Sociala Regina Maria ne face sa constientizam ce inseamna cu adevarat dragostea fata de aproapele nostru, lucru important pe care, din pacate, multi dintre noi il trecem cu vederea in ultimul timp. Persoanele de care ne ocupam sunt persoane defavorizate, fara venituri si majoritatea sunt persoane bolnave, cu stare precara de sanatate. Pentru ei suntem un fel de oaza in desert, incercand sa le oferim unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie fiinta umana pentru a supravietui – sanatatea.” declara doctorul Vlad Romanescu, Director Medical Policlinica Sociala.

***
Despre Fundatia Regina Maria 
Ghidati de dorinta de a crea o lume mai buna, in care dragostea pentru semeni se traduce prin puterea exemplului personal, prin grija si actiune, dr. Wargha Enayati si sotia sa, Mitra Enayati au fondat in august 2010 Fundatia Regina Maria. Fundatia Regina Maria este singura organizatie non-profit care ofera asistenta medicala integrata gratuita persoanelor fara venit si fara asigurare medicala din Bucuresti. De asemenea, peste 100 de copii care provin din medii defavorizate si centre de plasament beneficiaza de cele trei programe de tip educational, sustinute de Fundatie.
 
Contact:
Fundatia Regina Maria
Andreea Tudose, Director executiv
E-mail: andreea.tudose@reginamaria.ro
www.fundatiareginamaria.ro