Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria extinde oferta medicală pentru pacienţii din Bucureşti, prin adăugarea în portofoliu a unor servicii decontate de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti: medicină de familie, cardiologie şi ginecologie. Pacienţii care nu sunt asiguraţi sau care pot obţine trimitere de la medicul de familie, sunt aşteptaţi să acceseze aceste servicii medicale specializate, la Policlinica Soscială Sala Palatului, din Str. Ion Câmpineanu, nr. 23. 

Pentru a se bucura de consultatii şi tratamente medicale gratuite în cadrul Cabinetelor de Cardiologie şi Ginecologie, pacienţii care au asigurare de sănătate trebuie să prezinte o trimitere de la medicul de familie, ce are contract cu CASMB.  Specialiştii care activează în cadrul acestor cabinete sunt medici de renume: Dr. Wargha Enayati, cardiolog foarte cunoscut în întreaga ţară, medicul Ambasadei Germaniei la Bucureşti şi al birourilor companiei aeriene Lufthansa din capitală, precum şi Dr. Cristina Romanescu, medic ginecolog foarte apreciat. 

“Am inaugurat aceste cabinete în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti ca urmare a cererii crescute venite din partea pacienţilor Policlinicii noastre. Sperăm ca în acest fel să răspundem nevoilor beneficiarilor noştri, care vor avea acces la servicii medicale decontate de Casa de Asigurări, venind cu un nou sprijin pentru persoanele cu venituri foarte mici”
, a precizat Dr. Wargha Enayati, Preşedintele Fundaţiei Policlinici Sociale Regina Maria şi iniţiatorul Policlinicilor Sociale. 

Policlinica Socială Sala Palatului, “Pay it forward!” 
Policlinica Socială Sala Palatului, aparţinând Fundaţiei Policlinici Sociale Regina Maria, răspunde nevoii de servicii medicale integrate şi de calitate pentru persoanele cu venituri mici şi foarte mici. Astfel, beneficiarii ai căror nevoi medicale depăşesc pachetul garantat de asigurările de stat sau nu au posibilitatea de a apela la clinici private, vor putea plăti o suma modică, în funcţie de serviciul prestat. Policlinica Socială Sala Palatului este singura policlinică ce oferă persoanelor care au venituri peste 1600 de lei posibilitatea de a le oferi pacienţilor sociali servicii medicale gratuite. În plus, dacă un pacient cu venituri de peste 1600 de lei vine în Policlinica Socială Sala Palatului şi plăteşte un serviciu medical la preţ de listă, ajută până la trei pacienţi sociali să beneficieze de servicii medicale gratuite.

În cadrul Policlinicii Sala Palatului sunt disponibile următoarele specialităţi: Medicină Generală, Cardiologie, Ginecologie, Stomatologie, Oftalmologie, Ortopedie, Chirurgie, Reumatologie, Ecografie, Psihologie, Dermatologie, Consultații la domiciliu (în zona limitrofă policlinicii), Analize de laborator, Fizioterapie, Neurologie, Endocrinologie, Radiologie, Radiologie Dentară, Mamografie.