Astfel, cele 2 echipe  de inotatori "Toti pentru Unu si Unu" si "Toate panzele sus" vor  servi clientii restaurantului Trattoria Verdi in  data de 24 iunie 2015 intre orele 17.00 si 21.00, pentru a strange fondurile necesare demararii acestui proiect. 

Alaturi de gazdele restaurantului vor asigura o servire ireprosabila: Silviu Alecu, Ana Maria Mitrus, Bogdana Dobre, Lucian Badescu, Diana Gamulescu si Corina Croitoru.  O parte din suma incasata se va dona catre proiectul "Alo, prematuritate".

Ambasadoare ale echipelor sunt Dana Rogoz si Tily Niculae. Le puteti intalni in aceasta seara, alaturi de inotatori si Asociatia Unu si Unu.
Va invitam sa fiti si voi alaturi de ei si sa-i sustineti rezervand o masa la 0731.333.411 (Trattoria Verdi Aviatorior). Puteti sa serviti o cina memorabilia, intr-o companie selecta si sa faceti o fapta buna. 

Locurile sunt limitate.
 
Despre Alo, Prematuritate
Alo, Prematuritatea este un serviciu cu acoperire nationala, oferit gratuit ce va asigura consiliere, suport si preventie prin informare, iar parintii si viitorii parinti vor beneficia de experienta medicilor din ariile: ginecologie, neonatologie, medicina de familie, psihologie, dar si de experienta unui parinte care a trecut prin aceasta experienta a prematuritatii. 
Alo, Prematuritatea este o contributie la schimbarea sanatatii publice atât pentru mama, copil, dar si pentru familie prin  indrumarea corecta si la timp a gravidei de la primele semne ingrijoratoare, poate salva vieti. 
 
Despre Asociatia Unu si Unu 
Este prima si singura Asociatie de parinti care apara drepturile copiilor din sarcini multiple si/sau prematuri si ale familiei acestora si ofera suport pe perioada spitalizarii si dupa externare. AsociatiaUnu si Unu este membra a EFCNI  (European Foundation for the Care of Newborn Infants), organizatie cu reprezentanti din peste 50 de tari. EFCNI, cu sediul in Germania, este prima organizatie pan-europeana care reprezinta interesele prematurilor si a nou-nascutilor, dar si ale parintilor acestora. Misiunea Unu si Unu este de a imbunatatii sanatatea bebelusilor prin proiecte de preventie privind nasterea prematura, informare si educare societatii civile privind nasterea inainte de termen, oferirea de suport parintilor cu copii nascuti inainte de termen si derularea de proiecte privind urmarirea, monitorizarea copiilor dupa externare pâna la vârsta de 2 ani. 
Viziunea Asociatiei Unu si Unu  este sa devina vocea prematurilor, a multipletilor si a parintilor lor din România.

Recent, Asociatia Unu si Unu a primit Premiul pentru Eficienta la editia a XIII-a a Galei Societatii Civile, pentru proiectul demarat in 2014 “Fire de dragoste”.