Fundatia Olimpica Romana a beneficiat si de sprijinul si participarea mai multor sportive de performanta. Printre acestea s-au numarat: Monica Rosu, Corina Ungureanu, Viorica Susanu, Sandra Izbasa, Doina Melinte, Liliana Gafencu, precum si Andreea Raducan, presedintele Fundatiei Olimpice Romane. 

Andreea Chelaru si George Balta, doi dintre beneficiarii Fundatiei Olimpice Romane, s-au alaturat echipei aflate in Piata Constitutiei pe 17 mai. Cei doi s-au putut bucura de sustinerea alergatorilor, iar George a concurat si el la proba de semimaraton pentru fotolii rulante, parcurgand 21 de km in 1h 51 minute.

“M-am bucurat sa descopar, duminica, o echipa atat de mare si frumoasa de sustinatori care au ales sa parcurga acei kilometri pentru mine, pentru George, precum si pentru alti fosti sportivi care au nevoie de sprijin. Le multumesc! Experienta mi-a dat incredere si imi doresc ca in viitor sa ma pot alatura si eu echipei pe traseul de concurs. Vreau sa particip, asa cum a facut-o si George la proba de fotolii rulante”, a declarat Andreea Chelaru, prezenta la eveniment alaturi de echipa Fundatiei Olimpice Romane.   

Distanta parcursa de sustinatorii Fundatiei Olimpice Romane a avut o insemnatate aparte, intrucat URSUS Cooler, sponsorul oficial al echipei, a donat suma de 5.000 de Euro in beneficiul acelor sportivi aflati in situatii dificile de viata. 

“Ne bucuram ca echipa FOR a strans atat de multi sustinatori si suntem mandri ca angajatii Ursus Breweries au fost printre alergatori, sustinand cauza fostilor sportivi romani. Performanta Echipei Campionilor de la Semimaratonul International Bucuresti este o dovada a faptului ca o cursa nu este imposibil de finalizat si vrem sa felicitam toti membrii echipei pentru vointa si ambitia lor de a alerga atat de multi kilometri pentru fostii sportivi”, a declarat Mihai Barsan, Vice-Presedinte Marketing Ursus Breweries.

Partenerii care au sustinut echipa Fundatiei Olimpice Romane, alergand pentru cauza fostilor sportivi sau prin donatii au fost:  Lugera & Makler Romania, Calif, Brenntag, Superbet Romania, Decimas, TiriacAuto, Event Stuff Central Europe – Romania, Izvorul Minunilor si Ro Club Maraton prin Victor Vlad.

Initiativa Fundatiei Olimpice Romane a fost comunicata cu sprijinul partenerilor media: Sport Total FM, Adrenallina, Radio Romania Actualitati, CSRmedia, precum si prin implicarea jurnalistilor si bloggerilor care au ales sa sustina echipa FOR.

***
Despre Fundatia Olimpica Romana
Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin sportivilor romani aflati in situatii deosebite de viata.  Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia, atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia.
 
Date de contact 
Fundatia Olimpica Romana
Carmen Ghia
Specialist Marketing
Mail: carmen.ghia@fundatiaolimpica.ro