Punctul de vaccinare deschis în parcarea complexului comercial Dragonul Roșu și-a început activitatea sâmbătă, de la ora 09.00, printre primele persoane care s-au prezentat pentru imunizare numărându-se lucrători comerciali care își desfășoară activitatea în zonă. În prima zi au fost vaccinate 103 persoane, iar autoritățile estimează că vor fi imunizate zilnic peste 100 de persoane. Cei care s-au vaccinat participă la o tombolă și au șansa de a câștiga premiul cel mare – Dacia Duster.

“Zona Comercială Dragonul Roşu generează un trafic semnificativ de oameni din Bucureşti şi restul ţării care vizitează zilnic complexul, iar prin deschiderea acestui punct de vaccinare ne-am dorit să venim în sprijinul comunității și să oferim acces facil celor care doresc să se imunizeze. În parteneriat cu autoritățile am pus la dispoziție spațiul necesar și de asemenea am asigurat amenajarea și utilarea acestuia. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și efort și îi îndemn pe toți cetățenii să vină să se vaccineze pentru că doar uniți vom învinge pandemia”, a declarat Cătălin Dragotă, director operațional al Complexului Comercial Dragonul Roșu.

Cu ocazia acestei acțiuni se organizează o tombolă, la care au dreptul să participe doar persoanele care se vaccinează pe parcursul acestei acțiuni, prin simpla completare a unui tichet. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 25 noiembrie iar participanții vor avea șansa să câștige unul dintre cele 50 de premii care constau în telefoane, tablete, produse electro-casnice sau premiul cel mare, un automobil Dacia Duster. Mai multe informații despre regulamentul campaniei si premiile oferite: dragonulrosu.ro

Centrul Comercial Dragonul Roşu, parte a grupului Niro Investment Group, a colaborat îndeaproape cu autoritățile și a pus la dispoziție spațiul necesar desfășurării punctului de vaccinare, contribuind la amenajarea şi utilarea acestuia. Centrul este amplasat în parcarea din zona Dragonul Roşu Oriental şi dispune de locuri de staţionare pentru toţi cei care vin la vaccinare cu maşina personală. Există un singur flux de vaccinare, iar imunizarea se face cu serurile Pfizer-BioNTech și Johnson & Johnson. Cei care doresc să se vaccineze o pot face fără programare prealabilă, doar cu prezentarea actului de identitate valabil. Programul este între orele 8:00 - 14:00, de luni până sâmbătă.

Campania este derulată în parteneriat cu clinica Medicavol, Prefectura Județului Ilfov și Direcția de Sănătate Publică Ilfov.

Protejarea sănătății angajaților, partenerilor și clienților este prioritară pentru Dragonul Roșu SA, companie membră a Niro Investment Group. Încă de la semnalarea primelor cazuri de infecție cu coronavirus pe teritoriul României, administrația complexului comercial Dragonul Roșu a instituit o serie de măsuri de prevenție a răspândirii virusului, în concordanță cu recomandările autorităților de sănătate publică din România, precum acțiuni suplimentare de igienizare a spațiilor comune, instalarea unor recipiente cu dezinfectant la intrările în complexul comercial, informarea publicului, comercianților și angajaților cu privire la mesajele de prevenție transmise de către autorități.

Informații actualizate cu privire la activitatea de vaccinare în cadrul complexului comercial Dragonul Roșu vor fi disponibile pe site-ul dragonulrosu.ro.