Fundatia Olimpica Romana si Dedeman au inaugurat noile terenuri de tenis din cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac, sub sloganul "Performanta 100% romaneasca"
 
Astfel, elevii celor peste 60 de scoli si licee din sectorul 2 al Bucurestiului se vor putea bucura gratuit de practicarea sportului alb pe doua noi terenuri de tenis in cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac. Acestia vor avea, de asemenea, acces la cursuri de initiere in tenis. 

“In vara anului trecut, atunci cand am semnat parteneriatul cu Simona Halep, ne-am luat angajamentul ca pentru fiecare nou magazin Dedeman deschis sa construim si cate un teren de tenis. Cele doua terenuri de tenis inaugurate astazi reprezinta promisiunea respectata fata de comunitate, in urma inaugurarii magazinului Dedeman din B-dul Theodor Pallady. Pentru ca sustinem performanta 100% romaneasca, ne dorim ca tot mai multi copii si tineri sa aiba acces, sa indrageasca si sa practice acest sport in bune conditii si, de ce nu, ca de pe aceste terenuri sa se dezvolte o noua generatie de campioni.”, a declarat Dragos Paval, Presedintele Dedeman.

La eveniment au participat personalitati din lumea sportului, care sustin in mod activ dezvoltarea sportului romanesc. Printre acestia s-au numarat: Simona Halep, Ion Tiriac, precum si Andreea Raducan.

“Ne bucuram sa putem oferi noi facilitati in cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac. Tanara generatie are nevoie de sustinerea noastra pentru a descoperi bucuria practicarii sportului cat mai aproape de casa. Mai mult de atat, consider ca rezultatul colaborarii dintre Fundatia Olimpica Romana si Dedeman reprezinta o confirmare a faptului ca mediul de business poate avea un rol esential in dezvoltarea sportului alb si a noii generatii de tenismeni a Romaniei", a declarat Andreea Raducan, Presedinte al Fundatiei Olimpice Romane. 

Cu ocazia acestui eveniment, Simona Halep a dezvaluit din secretele succesului sau noii generatii de tenismeni. Peste 50 de copii au avut ocazia sa schimbe mingi si sa primeasca autografe de la cea mai buna jucatoare din istoria tenisului feminin din Romania.

“Ma bucur sa fiu alaturi de proiectele dezvoltate de catre Dedeman pentru sprijinirea sportului si in special a tenisului. Am incredere ca aceste noi terenuri, inaugurate astazi la Complexul Sportiv Ion Tiriac, vor reprezenta o motivatie in plus pentru tinerii din sectorul 2 care isi doresc sa atinga performanta in sportul alb", a declarat Simona Halep.

Complexul Sportiv Ion Tiriac reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundatia Olimpica Romana, sub coordonarea domnului Ion Tiriac. Complexul rezultat in urma modernizarii bazei sportive Granitul pune la dispozitie facilitati la standarde internationale: un teren de fotbal omologat FIFA cu 2 stele, un teren multifunctional pentru minifotbal, handbal, tenis de camp si tenis cu piciorul, un teren de baschet, precum si doua terenuri de tenis pe zgura. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.complexsportiv.ro

Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin sportivilor romani aflati in situatii deosebite de viata. Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia, atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.fundatiaolimpica.ro

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani. Incepand cu 1992, pe parcursul celor peste 23 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a inregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfasurate in jurul clientului, cerintele acestuia si satisfacerea acestora fiind prioritare. Cultura organizationala a companiei Dedeman include si promovarea unei dezvoltari durabile a societatii prin imbunatatirea permanenta a calitatii vietii. Astfel, compania se implica in mod sustinut in sprijinirea sportului romanesc prin oferirea de donatii si sponsorizari.
 
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
 
Carmen Ghia
Specialist Marketing
Fundatia Olimpica Romana
Mail: carmen.ghia@fundatiaolimpica.ro
Telefon: +40 729 880 089