Dincolo de beneficiile asupra sanatatii, sportul este recunoscut si pentru impactul social pe care il are asupra comunitatii, reusind sa doboare orice bariera legata de cultura, limba, statut social sau gen.Indiferent ca vorbim despre antrenamentele individuale sau clasele de grup, rezultatele in sport se ating si prin sprijinul celorlalti (instructori sau colegi), care nu-ti permit sa renunti atunci cand lucrurile par sa devina mai grele. Tocmai comunitatea si socializarea stau la baza intregului concept al clubului Social Gym.

Pe 6 aprilie, alege sa te exprimi universal prin sport si alatura-te comunitatii Social Gym! Participa la una sau mai multe din clasele din program (link eveniment) si intri automat in tombola Social Gym pentru a castiga unul din cele 3 premii: 1 abonament fitness acces nelimitat A.M (premiul I), 1 sedinta de consiliere nutritionala (premiul II), 1 sedinta de masaj (premiul III). 

Participarea este GRATUITA pentru clientii Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym, taxa de participare este de 10 lei/clasa. 
Inscrie-te trimitand un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunand la receptia clubului, mentionand si ora clasei la care doresti sa participi. 
DISCOUNT 30% ABONAMENTELE CARDIO FITNESS! Doar pe perioada evenimentului poti achizitiona abonamentul cu 30% reducere! 

Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace (o completare la Ziua Olimpica sarbatorita pe 23 iunie care celebreaza valorile olimpice de prietenie, excelenta si respect prin sport) a fost sarbatorita pentru prima data in istorie pe 6 aprilie 2014. 

### 
DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat intre 2 structuri de economie sociala infiintate de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, respectiv Asociatia pentru Inovare Sociala in cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” si „Intreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis in zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si aerobic care isi propune ca prin programele de sport, programele sociale si evenimentele organizate sa promoveze un comportament responsabil al membrilor fata de comunitate. 
---- 
CONTACT PRESA: Alina Aura Gheorghe | PR & Communication Manager | alina.gheorghe@socialgym.ro.