MPG si Fundatia ProAm Events, impreuna cu partenerii sai oficiali, Novartis si companiile sale Alcon si Sandoz, isi doresc sa incurajeze oamenii sa acorde mai mult timp sportului si sanatatii lor si sa participe la alergare in aer liber, alaturi de familie si prieteni, pentru a-si imbunatati calitatea vietii.
 
Peste 600 de persoane au raspuns provocarii de a intra in cele 8 curse de alergare, care se vor desfasura pe 20 septembrie a.c., iar pentru acestea au fost concepute trasee ce cuprind atat portiuni de asfalt cat si de padure. In 2014, participantii la RUNFEST se vor putea bucura de mai multa distractie pentru ca toate categoriile de concurs au primit mai multi kilometri, dar vor avea ocazia sa castige si mai multe premii. 
 
Pentru copii si juniori au fost pregatite trasee speciale, cuprinse intre 2 si 4  kilometri. La categoria Familie, parintii au ocazia sa isi incurajeze copiii sa faca sport si se pot inscrie impreuna cu unul dintre acestia pentru un traseu de 4 kilometri.  
Cei care sunt mai antrenati si vor sa-si testeze forma fizica pot opta direct pentru categoria Individual Open, unde au de ales intre trei variante de traseu: 5 km, 10 km sau 15 km. Pasiunea pentru miscare e impartasita si in echipa, iar pentru Stafeta sunt disponibile doua variante de concurs pe un singur traseu: 2 x 5 km sau 3 x 5 km. 

Inscrierile la cea de a doua editie a RUNFEST se fac exclusiv online pe site-ul oficial www.runfest.ro. Asadar, grabeste-te sa iti rezervi un loc pana pe 17 septembrie!

Pe langa numar si cip de concurs, in pachetul de participare vei primi si un tricou de bumbac inscriptionat RUNFEST 2014, precum si vouchere pentru a putea achizitiona produse de la  GoldNutrition, dar si pentru a intra in lumea multimedia a UTOK. Concurentii care au minim 18 ani impliniti vor primi la finalul curselor o bere Ursus Cooler fara alcool. La incheierea competitiei RUNFEST, toti participantii vor primi o medalie de finisher. 

In functie de categorie, concurentii adulti care vor ajunge pe podium se vor putea bucura de un tricou de colectie RUNFEST 2014, semnat de multipla campioana olimpica si mondiala Gabriela Szabo. Totodata, vor primi numeroase premii de la sponsori, printre care si un pachet GoldNutrition si produse de ingrijire corporala. Copiii care vor castiga cursa de 2 kilometri vor primi jucarii si un set format din minge, sacosa si bratara, precum si un sticker BEN10. 

La fiecare eveniment sportiv, echipa MPG se gandeste la toate nevoile participantilor. Asadar acestia vor beneficia de: apa La Fantana pe traseul de concurs si la punctul de alimentare de la finish; selectie de fructe Abbara la punctul de alimentare de la start; asistenta medicala la punctul de start si pe traseu din partea echipei Scorseze Medical Group si servicii de securitate pe parcursul evenimentului de la Scorseze Security; servicii de comunicatii de urgenta oferite de Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta; o zona special amenajata pentru a se schimba si o garderoba; arbitri specializati in competitii de alergare, iar 30 de voluntari ai echipei „Voluntar in Sport” - un proiect al Asociatiei Bucharest Running Club - le vor oferi asistenta pe traseu. Momentele frumoase petrecute la RUNFEST 2014 vor putea fi imortalizate cu ajutorul Nikon, care va avea un photo corner in cadrul evenimentului, iar concurentii se vor putea fotografia alaturi de familie si prieteni.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, kit de participare, program, concursuri si premii puse la dispozitie de organizator si de sponsori, te invitam sa vizitezi http://www.runfest.ro/, dar si pagina Facebook https://www.facebook.com/runfest. 

Weekendul 20-21 septembrie este dedicat in intregime sportului in natura. Manifestarile MPG si ale Fundatiei ProAm Events sunt incluse pe lista activitatilor sportive din Saptamana Europeana a Mobilitatii. Pe 21 septembrie a.c., tot in Padurea Baneasa, se va desfasura concursul de ciclism pe echipe „4 Pedale”, care face parte din seria de evenimente Riders Club. Pentru detalii, te invitam sa intri pe site-ul destinat comunitatii de ciclisti: www.ridersclub.ro. 

Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria Municipiului Bucuresti si Regia Autonoma de Transport Bucuresti sustin desfasurarea celei de a doua editii a crosului RUNFEST si sprijina evenimentele care incurajeaza publicul larg sa faca miscare si sa se bucure de frumusetea competitiilor sportive in natura.
Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam si sa va informam Kiss FM, in calitate de partener media oficial al RUNFEST 2014, revista Plafar si Inga Media, in calitate de parteneri media principali, precum si partenerii media Comunicatedepresa.ro, Realitatea TV prin emisiunea Fresh Refresh, TV City, Sport Revolution, Gazeta Sporturilor, Romania Pozitiva, Greenadventure.ro, Biciclistul.ro, SportPici.ro, eMunte.ro, 4run.ro si 6pack.ro.

***
MPG
implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia ProAm Events. Fundatia initiaza si sustine proiecte dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG, organizatorul RUNFEST, este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 650 de evenimente sportive, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 3 sisteme nationale:  tenis - www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro si ciclism - www.ridersclub.ro, precum si un sistem de campionate sportive  pe 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii - Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 - www.tenis10.ro  - a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Pentru a afla mai multe informatii despre MPG intra pe www.mpg.com.ro. 
 

***
Contact: 
ELENA VAVILOV
PR Manager 
[F] +40 31 805 2697 
[E] elena.vavilov@mpg.com.ro