Triumph România s-a alăturat și anul acesta ca partener al evenimentului Distinguished Gentleman’s Ride, cea mai mare mișcare dedicată sănătății bărbaților din întreaga lume, ce a avut loc pe 21 mai 2023. Doar anul acesta, peste 250 de motociclete și 300 de participanți au contribuit la strângerea unei donații de peste 7000 de dolari pentru prevenirea cancerului de prostată.

Ne bucurăm că am putut fi și anul acesta parteneri ai celei mai mari și importante mișcări inițiate pentru sprijinirea sănătății bărbaților. DGR este pentru noi mai mult decât o simplă strângere de fonduri, este o oportunitate să adunăm în jurul nostru comunități frumoase, care își doresc să susțină cauzele în care cred”, spune Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Triumph Motorcycles a susținut și anul acesta inițiativa DGR și a donat patru motociclete Modern Classics ca premii exclusive pentru cele mai mari strângeri de fonduri la nivel global. În plus, Triumph Clothing a fost sponsor oficial al Distinguished Gentleman’s Ride 2023, susținând mișcarea dedicată sănătății bărbaților din întreaga lume cu ținute clasice pentru paradă.

La nivel local, Triumph România, singura reprezentanță Triumph Motorcycle pe plan local, a pus la dispoziție pentru paradă două motociclete din gama Modern Classics. Mai mult, Triumph a oferit 3 premii sub formă de vouchere pentru primii trei cei mai mari donatori din România, participanți ai evenimentului.

De asemenea, reprezentanța și-a deschis porțile și a invitat pasionații de motociclete Triumph să se reunească în dimineața evenimentului la showroom-ul din șoseaua Pipera nr. 48. Motocicliștii, domni și doamne cu ținute clasice, au avut parte de un moment de relaxare și socializare înainte de start-ul oficial al cursei, ce a avut loc din fața Teatrului Național București.

Peste 300 de participanți, cu 250 de motociclete, și-au unit forțele și au donat pentru sprijinirea prevenirii cancerului de prostată. La nivel mondial, anul acesta au fost prezenți la paradă peste 100.000 de participanți care au donat aproximativ 7 mil. de dolari doar în 2023.

Cu toate că evenimentul a luat sfârșit, cei care doresc să susțină cercetarea medicală pentru prevenția cancerului de prostată o pot face în continuare cu donații până pe data de 4 iunie 2023 la adresa: https://www.gentlemansride.com/rides/romania/bucharest .

Mai multe informații despre motocicletele Triumph pot fi găsite pe: https://triumphromania.ro/  .

 

***

 

Despre Triumph România

Înființată în anul 2021, Triumph România este singura reprezentanță Triumph Motorcycles, cu sediul la București. Misiunea Triumph România este de a aduce mai aproape de pasionații de adrenalină motocicletele britanice, populare pentru eleganța, dar și pentru puterea și fiabilitatea  lor. Toate motocicletele și accesoriile Triumph sunt concepute, desenate, imaginate, dezvoltate și testate de echipele noastre dedicate. De la primele schițe și până la ansamblul final, fiecare piesă componentă este construită cu precizie pentru experiența sufletească perfectă, trecând prin șase etape importante de design și dezvoltare.