Martisoarele imbracate in motive romanesti au fost confectionate chiar de ei la Atelierul de Arta. Atelierul de Arta este parte din proiectul FERMA PENTRU COPII unde 9 case de tip familial gazduiesc 72 de copii si tineri.

Ei beneficiaza de hrana zilnica, materiale igienico - sanitare, asistenta sociala si servicii medicale. Copiii si tinerii merg la scoala si se bucura de activitati extrascolare: cursuri de dans popular si dans de societate, karate si instrumente muzicale. Atelierul de Arta este o activitate recurenta pentru cei mici. Aici ei dau nastere la obiecte cu suflet, modelate din materiale care dau frau liber imaginatiei si creativitatii, fiecare produs fiind unicat.

***
Despre CONCORDIA
Organizatia Umanitara CONCORDIA este o organizatie independenta, neguvernamentala si nonprofit, activa la nivel international, care are ca misiune sustinerea familiilor aflate in dificultate si (re)integrarea sociala (familiala, scolara, profesionala) a copiilor, tinerilor si adultilor, spre o viata autonoma si responsabila. Timp de 25 de ani CONCORDIA  a ajutat in Romania peste 4.500 de copii si tineri, si ocroteste anual peste 500 de copii si tineri in casele si locuintele sale din Bucuresti, Ploiesti si Aricestii Rahtivani, Judetul Prahova.
Mai multe informatii despre proiectele noastre http://www.concordia.org.ro