close

Juriu

Ioana  Szatmari

Ioana Szatmari

Coordonatorul programului de CCI - Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC Romania)

Ioana Szatmari este coordonatorul programului de CCI al Asociatiei pentru Relatii Comunitare. In ultimii 7 ani de activitate in cadrul ARC, Ioana s-a concentrat pe studii nationale si regionale calitative si cantitative axate pe domeniul implicarii comunitare a companiilor (CCI), dezvoltarea si coordonarea activitatii grupului LBG Romania, facilitatarea si dezvoltarea relatiilor dintre partenerii corporati si ONG in cadrul programului de voluntariat  ENGAGE, oferirea de consultanta privind strategia de CCI si mecanisme de implicare comunitara a companiilor, dar si pe organizarea de evenimente cu tematica de CSR si CCI.
 
Portofoliul sau de consultanta oferita companiilor include cercetari interne de CCI, dezvoltarea de mecanisme de CCI sau imbunatatirea strategiei de CSR si dezvoltarea planurilor operationale de implementare a acestora. Printre companiile cu care a lucrat se numara  BRD Groupe Societe Generale, Royal Bank of Scotland, Terapia Ranbaxy etc.
 
Este autorul si co-editorul a trei publicatii din domeniu:
“The Way it Works” - raport  regional (Romania, Ungaria, Polonia si Slovacia) coordonat Ioana Szatmari destinat identificarii principalelor arii
de actiune in domeniul CCI pe care Fundatia Carpatica si partenerii sai pot crea initiative comunitare.
"Eficienta si generozitate – 4 metode de implicare comunitara a companiilor", manual de lucru pentru mecanisme de CCI, co-editor. 
"Implicarea in comunitate a companiilor – intre filantropie si responsabilitate sociala", studiu calitativ privind practica de CCI din Romania, coordonator si co-editor.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes