close

Juriu

Tania Mihu

Tania Mihu

Coodonator National al Programului de Granturi Mici finantat de Fondul Global de Mediu (GEF) - UNDP

Tania Mihu a lucrat intreaga cariera in domeniul protectiei mediului. In peste 30 de ani de activitate a facut parte din echipe de cercetare, a lucrat in administratia publica centrala, in invatamantul superior, in sectorul neguvernamental si in mediul international. Protectia mediului si integrarea acestui domeniu in conceptul larg de dezvoltare durabila au fost coordonatele activitatii sale.

A contribuit la infiintarea retelei nationale de monitoring al calitatii mediului, a indrumat implicarea studentilor in proiecte de cercetare. In urma cu 11 ani s-a alaturat programelor UN coordonand elaborarea strategiilor locale de dezvoltare durabila la nivelul unor comune, orase si judete, si coordonand tehnic elaborarea Strategiei Nationale de Dezvoltare Durabila a Romaniei Orizonturi 2013 - 2020 - 2030. Ultimii ani au fost dedicati coordonarii la nivel national a unui program al Fondului Global de Mediu, acordand sprijin financiar si tehnic direct organizatiilor neguvernamentale sau organizatiilor comunitare pentru activitati de conservare si protectie a mediului, care contribuie – in acelasi timp - la cresterea bunastarii si imbunatatirea conditiilor de viata ale comunitatilor.

Pentru Tania arta dansului clasic sau contemporan, dincolo de hobby, reprezinta un minunat mijloc de comunicare intre oameni. Iar contactul cu oamenii intr-un mediu multietnic, multiconfesional si multicultural constituie o sursa continua de inspiratie si motivatie.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes