close

Juriu

Dolores  Neagoe

Dolores Neagoe

Consultant, expert, evaluator sectorul asociativ Europa Centrala si de Est

Are o experienta de 20 ani si cunostinte vaste despre actorii, capacitatea si nevoile sectorului ONG din Romania. In calitate de Director Executiv al Asociatiei de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic a acumulat experienta in domeniul serviciilor sociale si  al drepturilor persoanelor cu dizabilitati. 
 
Dolores a devenit un consultant de marca in domeniul ONG atat in Romania cat si in regiune participand, in calitate de expert, la diverse studii si evaluari ale sectorului ONG din Europa Centrala si de Est si administrand, in ultimii 14 ani, scheme de granturi pentru Delegatia Comisiei Europene in Romania, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe si  Romanian American Foundation. 
 
Dolores Neagoe a sustinut activ dezvoltarea societatii civile din Romania coordonand programe de finantare in valoare totala de peste 50 Milioane de Euro care au finantat aproximativ 1000 de proiecte ONG in domeniile:  democratie si drepturile omului, advocacy, dezvoltare comunitara, servicii sociale, protectia mediului si economie sociala.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes