close

Juriu

Andrei  Popescu

Andrei Popescu

Secretar de Stat - Ministerul Tineretului si Sportului

Educatie
A terminat liceul in Pitesti cu specializarea chimie biologie, Facultatea de Studii Economice (ASE) cu specializarea gestiunea afacerilor si a urmat cursurile masteratului de Comunicare Sociala si Relatii Publice la SNSPA in Bucuresti.
 
Profesional
Are cateva idei fixe precum educatia, invatarea nonformala sau voluntariatul. Motiv pentru care a fost voluntar in diverse organizatii de tineret unde fost implicat in  serie de proiecte si evenimente locale, nationale si internationale. Rolurile asumate au variat de la lipit afise sau impartit de fluturase pana la formator, coordonator de proiect sau presedinte de organizatie.
 
Din 1999 a lucrat in domeniul fondurilor europene pentru educatie in cadrul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, pana in acest an cand a fost numit Secretar de Stat in cadrul MTS. Din 1999 pana in 2007 de sapte ani a lucrat pentru programul Grundtvig dedicat educatiei adutilor, iar in urmatorii sapte ani a coodonat programul Tineret in Actiune care finanteaza proiecte de invatare nonformala pentru tineri. Din ianuarie 2014 pana in februarie 2016 a coordonat departamentul care se ocupa de comunicarea cu beneficiarii programului Erasmus+.
 
In viata de zi cu zi
Ii place sa citeasca (in special SF&F), sa faca un pic de sport (desi nu exagereaza), prefera muntele (desi este nascut la mare) si rar zice nu jocurilor de societate.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes