close

Juriu

Andreia  Cucu

Andreia Cucu

PR & Communication Manager - GSK Romania si Communication Lead Europa Centrala

Andreia are o vasta experienta in comunicare in companii multinationale si agentii de PR, in prezent fiind Managerul de PR&Comunicare al GlaxoSmithKline (GSK) in Romania, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, care se dedica imbunatatirii calitatii vietii oamenilor, ajutandu-i sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult.

Din martie 2011, Andreia a preluat ca o responsabilitate suplimentara la rolul sau actual de PR & Communication Manager GSK Romania si pe cel de Communication Lead pentru zona Europei Centrale din cadrul aceleiasi companii.

Expertiza ei in comunicare acopera arii diverse, precum comunicare corporativa, brand PR, Corporate Social Responsability, comunicare interna si voluntariat, relatii publice si organizare de evenimente in industrii precum farma, telecomunicatii, energie, sectorul imobiliar, ONG-uri si altele.

Andreia si-a inceput cariera in comunicare in urma cu peste 9 ani alaturi de GSK, unde, de-a lungul mai multor ani, a detinut diverse roluri in comunicare interna si PR. Ulterior, ea a ocupat functiile de Senior PR Specialist la Rompetrol si apoi de Head of Internal Communications & PR la COSMOTE, unde a fost responsabila de crearea strategiei de comunicare interna pentru peste 1000 de angajati, precum si de elaborarea si coordonarea instrumentelor de comunicare interna.

Inainte de a reveni in GSK ca PR & Communication Manager, la inceputul anului 2010, Andreia a detinut pozitia de Group Account Director in cadrul agentiei de Comunicare & Relatii Publice CIVITAS Global Ketchum, unde a fost responsabila de dezvoltarea portofoliului agentiei si de crearea strategiilor de comunicare interna si externa pentru clienti, supervizand in acelasi timp conturile agentiei.




Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes