close

Juriu

Simona  David Crisbășanu

Simona David Crisbășanu

Fondator - Asociatia ROI si coordonator al proiectului ZBURD - Educatie prin Coaching

Simona David-Crisbasanu este coordonator al proiectului Zburd - Educatie prin coaching, care s-a derulat cu succes in 5 licee cu rezultate slabe la Bacalaureat si elevi dezavantajati. A produs filmul documentar Ba se poate!, pentru a impartasi rezultatele Zburd

A fondat Asociatia ROI, infiintata in 2011, organizatie neguvernamentala care activeaza comunitati pentru dezvoltare durabila. Duce mai departe Zburd prin dezvoltarea unei noi echipe de voluntari si prin proiectul Adopta un liceu. A lucrat cu sute de profesori, elevi si parinti si lucreaza la formarea unei retele de sprijin pentru profesorii altfel, implicati. De cativa ani, este implicata in formarea Coalitiei pentru Educatie, o federatie a ONG-urilor active in domeniu, lansata in iunie 2015 - www.coalitiaedu.ro

Se bucura sa vada ca eforturile ei si ale echipei Zburd primesc recunoasterea pe care o merita! In 2014, prestigioasa revista Foreign Policy Romania a nominalizat-o pe Simona printre cei 100 de  romani care prin puterea ideilor sau a exemplului misca lucrurile in Romania. Iar recent a primit premiul Femeia Anului 2014 pentru Excelenta in Educatie de la Revista Avantaje. 

Experienta profesionala
Simona este dezvoltator de proiecte, expert in comunicare si construirea reputatiei, gestionarea crizelor si responsabilitate sociala a companiilor. Absolventa a ASE-Bucuresti, a lucrat ani buni in presa ca jurnalist economic, iar apoi a coordonat departamente de comunicare din companii multinationale sau romanesti precum Philip Morris si Adevarul Holding. Are experienta si in sectorul public, timp de un an coordonand activitatea de comunicare de la Ministerul Justitiei. 

De-a lungul ultimilor 10 ani, Simona a urmat numeroase cursuri de pregatire in comunicare, project management, coaching, training, consiliere vocationala si mentoring. Din 2013, Simona este certificata de Leadership in International Management in utilizarea metodologiei Action Reflection Learning, aplicata in cadrul Zburd-Educatie prin coaching.
 
Pofil Linked in si Facebook
Blog : http://simonadavid.ro/ 
 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes