close

Juriu

Anca Stoica

Anca Stoica

Manager de Programe a.i., Departamentul de Guvernare Democratica - Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) Romania

Anca Stoica manageriaza Departamentul de Guvernare Democratica al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare din Romania din luna decembrie a anului 2008. Este licentiata in Stiinte Politice la Universitatea Bucuresti, sectia in limba engleza  (2003), detine un Master in Relatii Internationale (2005) si este doctorand al aceleiasi facultati in Teoria Relatiilor Internationale cu teza Changing identities? A Constructivist Approach to Minorities’ Rights in Romania. In anul 2007 a absolvit cursurile de Relatii Internationale si Studii Euro-Atlantice ale Institutului Diplomatic Roman sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Dupa o experienta fructuasa in implementarea de proiecte europene alaturi de companii internationale de consultanta, Anca a avut bucuria de a se alatura Organizatiei Natiunilor Unite la finalul anului 2007. In prezent coordoneaza un portofoliu larg de proiecte de dezvoltare ale UNDP acoperind domenii variate ale guvernarii democratice, de la asistenta oficiala pentru dezvoltare si cooperare internationala, la reforma administratiei publice, justitie si anti-coruptie, procese electorale, si reconstructie post-conflict. Un obiectiv important in activitatea sa este incurajarea voluntariatului si intarirea capacitatii societatii civile de a implementa proiecte si programe de dezvoltare comunitara.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes