close

Juriu

Ovidiu Ana

Ovidiu Ana

Director Executiv - Fundația Orange

Ovidiu Ana este Director Executiv al Fundației Orange din martie 2022, iar pe parcursul experienței sale profesionale și-a dezvoltat competențele din aria educației și a managementului, atât în companii cât și în mediul non-guvernamental. A coordonat activități ale echipelor departamentelor de formare din mai multe organizații, are expertiză în management de proiect, iar în ultimii doi ani a asigurat managementul unui ONG, unde și-a adus contribuția pentru dezvoltarea organizației și creșterea vizibilității programelor pe care le-a implementat.
A făcut parte din echipa care a inițiat programul național CODE Kids și sub managementul său, l-a transformat în cea mai mare mișcare națională de coding pentru copiii din mediul rural din România, dezvoltând o rețea de peste 150 de cluburi de coding și contribuind la dezvoltarea competențelor de bază în programare a peste 4500 de copii. A creat o comunitate în jurul acestui program, atrăgând alături de el, parteneri și voluntari care au reușit să inspire copiii din cadrul programului pentru a continua educația în această direcție. Cu acest program a obținut recunoașterea publică, câștigând o serie de premii, însă cel mai important este premiul pentru impact social oferit de către Gala Societății Civile, ediția 2021.
Unul dintre aspectele pe care Ovidiu le urmărește în activitate sa, este acela de a crea programe sustenabile, care au impact pozitiv în societate și îmbunătățesc viața celor cu care interacționează prin educație și tehnologie.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes