close

Juriu

Denise Matu

Denise Matu

Fundraising Coordinator la A.R.T. Fusion

Denise Matu este Fundraising Coordinator la A.R.T. Fusion, pasionată de tot ce înseamnă sectorul ONG, drepturile omului iar curiozitățile ei sunt legate de modalitățile prin care putem să avem o viață responsabilă față de noi și față de mediu.
Ea activează de doi ani în domeniul atragerii de fonduri dar cochetează cu acest subiect de aproximativ 4 ani, făcând voluntariat într-o asociație studențească. Drumul ei profesional a început în cadrul Fundației Hospice Casa Speranței, unde a avut parte de un proces de învățare complex și a activat în zona de fundraising donatori individuali  – prin inițiative în comunitate, corporate fundraising, dar și evenimente de fundraising.
Descoperind principiile sustenabilității, a încercat să găsească o modalitate perfectă prin care să împletească cele două direcții, iar A.R.T. Fusion consideră că este organizația în care își poate pune creativitatea la muncă și aduce noi moduri de a privi fundraising-ul – mai responsabil și îndreptat spre schimbări de lungă durată. 
În 2019 a fost selectată în cadrul Programului 3, un program ce se adresează tinerilor ONG-iști ce își doresc să rămână în sector și să pună umărul în a îl crește. Programul este implementat de FDSC și consideră că pandemia a adus și o oportunitate care a dat planurile peste cap și a intrat în al treilea an de activități și procese de dezvoltare profesională, dar și personală.
Anul trecut a absolvit prima ediție a Școlii de Fundraising implementată de ARC România care are scopul de a crea și menține o comunitate de profesioniști ai domeniului.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes