close

Juriu

Monica  Jitariuc

Monica Jitariuc

Managing Director - MSL THE PRACTICE

Monica Jitariuc are 36 de ani și este din Sighișoara.

Expertă în comunicare și specializată în social media, a lucrat de-a lungul carierei ei de 18 ani atât de partea clientului, cât și de cea a agenției. 

A început facând PR instituțional în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Apoi, a lucrat în advertising, marketing, comunicare internă și PR. A înființat în 2010 și apoi a condus departamentul de social media al agentiei MSL The Practice. În echipa agenției, Monica a contribuit la campanii de succes în industrii diverse, multe dintre ele premiate la competiții locale și internaționale. În 2015 a primit Premiul de Excelență în Relații Publice din partea International Advertising Association (IAA).

Este educator social media și trainer. Predă cursul de social media afterwork de la Dalles Go. Preocupată de noile tehnologii și impactul lor asupra tuturor aspectelor vieții noastre, Monica este studentă în ultimul an la masteratul de Studii Vizuale și Societate din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Sustine inițiativele de luptă împotriva violenței domestice și pe cele care pot schimba în bine viața fetelor din România. 

O puteți găsi și urmări în social media:
LinkedIn l Facebook l Instagram l Twitter l Pinterest l Blog
 
 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes