close

Juriu

Angela  Galeta

Angela Galeta

Project Manager Corporate Social Responsibility - Senior, Vodafone Romania

Din iulie 2005, Angela Galeta este Project Manager Corporate Responsibility la Vodafone Romania, fiind responsabila de elaborarea strategiei de CSR si gestionarea bugetului anual de CSR. De asemenea se ocupa de coordonarea si implementarea programelor de CSR ale companiei.

De-a lungul anilor s-a implicat si a coordonat proiecte importante de CSR precum “Parteneriat pentru viata: Vodafone – SMURD, Salvamont si Salvamar”, “O sansa pentru viata”, “Litoral curat”, “O viata poate depinde de tine!”, realizate in parteneriat cu ONG-uri de renume si a sustinut campanii importante de strangere de fonduri ale ONG-urilor, prin mecanismul donatiilor SMS. In acelasi timp a implementat sau a coordonat programe proprii Vodafone precum “Programul Vodafone de reciclare a telefoanelor mobile”, “Programul de colectare selectiva a deseurilor si folosire eficienta a resurselor”.

Anterior pozitiei din Vodafone, a fost Coordonator de Strangere de Founduri si Relatii Publice la SOS-Satele Copiilor Romania, pentru aceasta activitate obtinand premiul “Cel mai bun coordonator de strangere de fonduri” la editia din 2004 a Galei “Oameni pentru oameni”. Incepand din 2006 este membru Advisory Committee in Romania pentru Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe. A absolvit Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii Bucuresti si Cursul Postuniversitar de Relatii Publice al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti.

Este convinsa ca parteneriatele pe termen lung intre ONG-uri si companii pot functiona cu succes si ca aceste parteneriate vor duce in timp la schimbarea mentalitatii oamenilor cu privire la importanta implicarii lor directe in rezolvarea problemelor comunitatii.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes