In cadrul celei de-a II-a editii, „ADOPTIA, o noua perspectiva”, profesionisti, cercetatori in domeniul adoptiei interne si parinti adoptivi vor dezbate fenomenul adoptiei din perspectiva politicilor guvernamentale dar si a practicienilor, si cum pot acestia juca un rol activ in imbunatatirea serviciilor in domeniul adoptiei interne, in beneficiul copiilor, al familiilor adoptive.   

Tema conferintei, "ADOPTIA, o noua perspectiva", pune focus pe nevoia de specialisti proactivi in domeniul adoptiei si pe nevoia familiilor adoptive de a primi asistenta specifica. Agenda conferintei, care va fi comunicata curand, cuprinde doua sesiuni plenare si 12 sesiuni de worshop sub coordonarea unor cercetatori si specialisti de marca in domeniu din Romania dar si din strainatate. Sesiunile vor fi dedicate parintilor adoptivi si specialistilor, vor fi interactive si pentru eficienta acestora vor fi cu locuri limitate. 

Invitata speciala a acestei editii este doamna Beatrice Biondi, director al Agentiei Franceze pentru Adoptii din Franta.  
Pentru a va rezerva un loc, va rugam sa accesati formularul de inregistrare AICI, pe care sa il completati cu datele dumneavoastra.   

Taxa de participare: 335 lei / persoana 
Taxa de participare achitata pana la data de 31 iulie 2014: 285 lei / persoana 
Taxa pentru grupuri de minim 3 persoane: 250 lei / persoana 

In taxa de participare se asigura mapa conferintei, accesul la doua sesiuni plenare, 6/12 workshop-uri, doua mese de pranz si patru pauze de cafea. 
Mamicile adoptive care au contribuit la promovare adoptiei prin publicarea povestilor lor pe site-ul Ador, vor primi un cod de Ambasador al Adoptiei, care le va facilita accesul la conferinta cu un bonus special de - 20%. Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe office@adorcopiii.ro.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe office@adorcopiii.ro, laura.jacan@adorcopiii.ro  sau telefonic la numarul 0724 551 4930724 551 493, persoana de contact Laura Jacan. 
 
Achitarea taxei se face in contul Asociatiei Ador Copiii:  
Nume: ASOCIATIA ADOR COPIII          
Cod identificare fiscala: 16521676       
ING Bank     
RO98 INGB 0000999902899544 
 
Va asteptam cu drag si retineti, rezervarea unui loc pana la data de 31 iulie va asigura un discount de 50 de lei din taxa de participare!   
O galerie foto  de la prima editie a conferintei pentru adoptie, organizata in 2013 de Ador Copiii, puteti vedea si AICI.

Daca doriti sa deveniti un PARTENER sau SPONSOR al conferintei, scrieti-ne pe office@adorcopiii.ro sau intrati pe pagina Doneaza si alegeti o modalitate prin care sa sustineti organizarea conferintei.