Vor fi expose lucrarile studentilor in spatiul Make a Point si de asemenea aveti ocazia de a vizita si Turnul de Arta, de vineri 24 ianuarie, ora 16.00 (la vernisaj) pana la ora 19.00. Mai multe informatii aici: http://www.uauim.ro/evenimente/expo-turnul-de-arta/
 
Expozitia este deschisa pana vineri, 31 ianuarie, intre orele: 15.00 - 19.00.
 
###
Proiectul Turnul de apa si arta este o initiativa Make a Point, realizat cu sprijinul ING Bank Romania, care beneficiaza si de sustinerea AFCN si Apa Nova. Asociatia culturala Make a Point foloseste acest obiectiv industrial - utilizat si azi la cresterea presiunii apei in conductele Postavariei Romane - in „lupta” pentru cucerirea culturala a cartierului Pantelimon. Inalt de 37 de metri (ultimul segment de 6 metri inaltime a fost pictat cu Perdeaua verde, proiectul votat de bucuresteni in urma concursului de proiecte), Turnul de Apa devine un obiectiv turistic si cultural, prin montarea scarii exterioare, care ofera o vedere panoramica a cartierului Pantelimon si a interiorului turnului, transformat in spatiu expozitional.
Turnul este situat chiar in incinta Postavariei Romane, pe Sos. Morarilor nr. 1, sector 2, Bucuresti si este deocamdata singurul turn/castel de apa construit in perioada comunista care isi gaseste si o aplicabilitate turistica in capitala.
 
###
Make a Point este o Asociatie culturala infiintata in anul 2009 de catre trei oameni de arta: criticul de film Viorica Bucur, regizorul de film documentar Madalina Rosca si artistul vizual Alma Cazacu, care aduce cultura mai aproape de oameni. Geografic vorbind.
Asociatia organizeaza expozitii, spectacole, proiectii de film, seminarii, workshop-uri si este un spatiu dedicat expunerii de lucrari si mesaje ale creatorilor contemporani intr-un loc aparent inaccesibil artei: o fosta hala a Postavariei Romane. In 2012, Make a Point a castigat Premiul al II-lea pentru Cultura la Gala Societatii Civile.
 
Pentru programari sau alte informatii ne gasiti la point@makeapoint.ro
 
Daca nu ati mai fost la Make a Point, urmariti link-ul: