Adrian Curaj, Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, a discutat cu Asociația Română de Relații Publice (ARRP) despre oportunitatea predării cursurilor opționale de comunicare în toate facultățile din țară.

Alături de dl. ministru, la această întâlnire consultativă, care a avut loc în data de 22 iunie, au participat Sorin Câmpeanu, Președintele Consiliului Național al Rectorilor, Sorin Chelmu, Secretar General al Guvernului, rectori și decani din întreaga țară, Gabriel Pâslaru - președintele ARRP, vicepreședinții ARRP Camelia Spătaru și Cătălin Hosu, secretarul general ARRP Andreea Pleșa, Dumitru Borțun, președintele Juriului de Onoare al ARRP, Răduț Bîlbîie - membru al Juriului de Onoare.

„O asemenea inițiativă trebuie salutată și ne vom strădui să o facem să funcționeze cât de repede posibil. Ea nu poate duce decât la creșterea eficienței învățământului românesc și la materializarea dezideratului de a produce specialiști mai buni, mai integrați și mai integrabili pieței muncii”, a spus Adrian Curaj, ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

„Suntem extrem de încântați de felul entuziast în care ministerul a primit propunerea noastră, iar ARRP are experiența, expertiza și resursele necesare pentru a sprijini implementarea acestei măsuri”, a declarat Gabriel Pâslaru, președintele ARRP.

Evenimentul a făcut parte din programul „Zilelor Comunicării ARRP 2016”, organizat cu ocazia aniversării a 21 de ani de existență a Asociației, organizație care reunește profesioniști de comunicare și relații publice din mediul privat și de stat, dar și studenți sau proaspăt absolvenți ai facultăților de comunicare.