Desi copiii se bucura mai mult decat noi, adultii, de zilele de sarbatoare, pentru cei 150 de copii din Corbeanca Pastele nu inseamna daruri de la Iepuras, cozonaci sau oua rosii. Sarbatoare, pentru ei, este atunci când primesc o hainuta, chiar daca nu este noua, sau când au pe masa o mâncare calda, pe lânga coltul tare de pâine cu care sunt obisnuiti zi de zi.

Prin campania #sadaruimcopilaria, bazata 100% pe voluntariat, Asociatia Edulier ii indeamna pe toti cei care vor sa faca o fapta buna sa aduca sarbatoarea in casele acestor copii, ajutandu-i cu mancare, dulciuri, fructe, hainute, incaltaminte, detergenti jucarii. 

Cu numai 50 de lei putem darui copilaria si bucuria sarbatorii de Paste pentru un copilas. Sumele sau obiectele donate vor umple pungutele cu daruri, care vor ajunge la cei mici impreuna cu Iepurasul de Paste.

Cei care vor sa se alature campaniei, pot contacta echipa Edulier in perioada 15 martie – 15 aprilie 2015, la telefon: 0758 933 341 sau la email: edulier.corbeanca@gmail.com.

Campania #sadaruimcopilaria este sustinuta de jurnalistele Eli Roman, Realitatea TV si Monica Radulescu, Digi 24, care sprijina toate intiativele Asociatiei Edulier.

Mai multe detalii despre campanie gasiti pe  www.edulier.ro sau pe pagina de Facebook Edulier, in sectiunea Events.


***
Despre Edulier
EDULIER a inceput in anul 2010, ca un program extrascolar pentru copiii saraci si cei bogati din Corbeanca, desfasurat in timpul vacantei de vara. Proiectul si-a propus, inca de la inceput, crearea unei punti intre cele doua categorii sociale ale comunei, educarea parintilor spre toleranta si implicare, cât si realizarea unui grup de initiativa cu cei ce pot ajuta la schimbare. Intre timp EDULIER s-a transformat intr-o asociatie care are ca scop implementarea, cu ajutorul voluntarilor, a unei serii de programe si proiecte desfasurate cu acelasi scop, acela de a ajuta la dezvoltarea si educarea comunitatii din Corbeanca.