Organizatia Umanitara CONCORDIA a primit o finantare de 220.152 lei din partea Fundatiei Vodafone Romania pentru sustinerea Programului „Impreuna pentru scoala!“, care se desfasoara la Casa CRISTINA din Ploiesti. Finantarea a fost primita pentru o perioada de  12 luni, incepand cu luna decembrie 2015.
 
Prin acest proiect, Centrul de zi Casa CRISTINA ofera suport educational tip scoala dupa scoala, suport pentru teme scolare si exercitii de remediere si educatie non-formala, consiliere psihologica si logopedica pentru 36 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. 
 
De asemenea, centrul va asigura servicii de consiliere pentru 25 de adulti din familiile copiilor incrisi in acest program. Proiectul prevede si derularea de activitati cu voluntarii, care vin in sprijinul serviciilor oferite la Centrul de zi Casa CRISTINA. 

CONCORDIA este o organizatie independenta, neguvernamentala si non - profit, cu un istoric de 25 de ani in Romania, care are ca misiune sustinerea si (re)integrarea sociala, familiala, scolara si profesionala a copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, spre o viata independenta si autonoma. Proiectele noastre se deruleaza in Bucuresti, Ploiesti si Aricestii Rahtivani, judetul Prahova, si se adreseaza unui numar de peste 1.500 de copii si 

Infiintata in anul 1998 ca entitate juridica distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei Vodafone, Fundatia Vodafone Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca, puternic implicata in comunitati defavorizate de pe intreg teritoriul Romaniei.
Promovarea educatiei in randul copiilor si tinerilor, modernizarea si eficientizarea serviciilor medicale, combaterea saraciei si a izolarii batranilor, sprijinirea familiilor nevoiase sunt cateva din cauzele pe care Fundatia Vodafone Romania le-a sprijinit de-a lungul anilor prin proiecte proprii, implementate direct in comunitate, sau prin finantarea de programe desfasurate in parteneriat cu ONG-uri locale.
Fundatia Vodafone Romania face parte din Fundatia Vodafone Group, organizatie internationala cu filiale in toate cele 28 de tari in care compania Vodafone este prezenta.