Alteta Sa Regala, insotita de catre Alteta Sa Imperială si Regală Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei au facut un tur al gradinitei si scolii, inclusiv al noului centru de stiinte SPArK Science. Vizita s-a finalizat cu un recital al copiiilor din corul Transylvania College, care a incantat audienta regala cu ritmuri de jazz.
 
Alteta Sa Regala, Custode al Coroanei, Principesa Margareta a Romaniei a declarat: 
“Se vede ca e ceva special in aceasta scoala si ca este un mod special de a educa aici, acesta este viitorul tarii, de aceea am acceptat sa fiu patronul spiritual al acestei scoli. Aceasta este tara noastra, putem sa fim mandri, putem sa vedem ce demnitate avem, ce talent, ce profesionalism, asta imi place foarte mult, de aceea am fost impresionata. Este esential sa investim in copii. Mi-a placut atmosfera generala, curatenia spirituala si ca toata lumea este vesela aici si demonstreaza profesionalism. Voi reveni la Cluj si vom dezvolta proiecte impreuna.”
 
“Este una dintre cele mai mari zile din viata mea. A fost un vis dintotdeauna sa avem alaturi Casa Regala, sa o avem alaturi pe Alteta Sa Regala, Principesa Margareta a Romaniei, care este pentru mine un model personal. Cred cu tarie in educatia bazata pe valori, cred cu tarie in misiunea de a face Romania o tara in care toata lumea sa vrea sa traiasca fericita, un loc in care fiecare putem face o diferenta. Modelul pe care Principesa Margareta il are pentru noi este un model de viata, de demnitate, de implicare si toate acestea se regasesc in valorile noastre.” a declarat doamna Simona Baciu, fondatoarea scolii Transylvania College.
 
Alteta Sa Imperială si Regală Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei a fost de asemenea impresionata de scoala si a declarat ca si-ar dori sa aiba copii de varsta scolara pentru a putea fi educati la Transylvania College.