Va invitam marti, 3 decembrie, la ora 12:00, la lansarea oficiala a Laboratorului de Robotica din campusul Transylvania College, un laborator unic ca si dotari in tara.

Inaugurarea va avea loc in prezenta doamnei Simona Baciu, fondatorul scolii Transylvania College, doamnei Genoveva Hossu, parinte in comunitatea scolii si care a sprijinit infiintarea acestui laborator, profesorii de IT care coordoneaza acest proiect si echipa de robotica a scolii. 

Echipa de robotica a scolii, alcatuita din 7 elevi cu varste intre 10-12 ani s-a clasat pe locul 4 la competitia internationala de robotica First Lego League care a avut loc weekend-ul trecut la Debrecen, in Ungaria. Elevii si profesorii care au participat la competitie vor impartasi din experienta lor si vor face o demonstratie cu robotul conceput si programat de ei.

Laboratorul le va permite atat copiilor din comunitatea Transylvania College, cat si celor care frecventeaza alte scoli din oras, sa se familiarizeze cu domeniul informaticii si roboticii.
 
Persoana de contact:
Simona Baciu
Fondator Transylvania College
simona.baciu@transylvania-college.ro
0723540727