Zeci de micuti au fost incantati de spectacolul de colinde oferit din inima, in prima zi a campaniei de catre tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic, si inveseliti de trucurile hazlii ale Magicianului Teo. 

In plus, Sun Plaza a donat sute de materiale necesare pentru ingrijirea copiilor internati la „Marie Curie”, dar si pentru ca timpul petrecut de acestia si de parintii lor in spital sa treaca mai usor: scutece si cereale, pijamale, carti de povesti, papusi, pachete Lego, jucarii de plus, carti de colorat, dar si pixuri si creioane colorate.

Campania „Impreuna daruim aripi de bucurie” a continuat timp de o luna si jumatate in cadrul Sun Plaza, unde a fost amenajat un spatiu special pentru donatii in bani. Astfel, persoanele care au fost impresionate de povestea micutilor de la spitalul Marie Curie au putut sustine initiativa umanitara si afla mai multe informatii despre sectiile spitalului si despre modul in care se pot implica. 

HOSPICE Casa Sperantei deruleaza un proiect impreuna cu Spitalul Marie Curie pentru imbunatatirea calitatii vietii copiilor internati in aceasta institutie printr-un serviciu complex mobil de ingrijire paliativa pediatrica. Obiectivele proiectului sunt acordarea de sprijin medical, psiho-emotional si social copiilor cu boli incurabile internati la Marie Curie si sprijinirea familiilor pentru a face fata provocarilor complexe asociate cu boala incurabila. Ingrijirea oferita de HOSPICE este complementara celei primite in spital, o parte dintre copii fiind preluati ulterior si in celelalte servicii ale organizatiei (ingrijire la domiciliu, centru de zi, scoala HOSPICE).

Donatiile au putut fi facute si direct catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, in contul RO49BPOS85202606441RON01.

Alaturi de Sun Plaza si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, au daruit aripi de bucurie alte cateva mii de oameni calauziti de dorinta nobila de a aduce zambete si speranta pe chipurile micutilor pacienti.Ca urmarea a acestui parteneriat, in perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, a fost donata suma totala de 25,000 de lei, suma care acopera costul a 425 de vizite de ingrijire la copiii internati in Spitalul Marie Curie din Capitala, efectuate de personalul HOSPICE. 
 
***
Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, Centrul Comercial Sun Plaza ofera peste 140 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, C&A, BebeTei, Musette, Humanic, Koton, Imaginarium, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata.

Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210.000 de m2 suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.
 
 
HOSPICE Casa Sperantei: 
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip. 
Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. 
HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.
 
Spitalul Marie Curie: 
Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M. S. Curie” este o institutie de interes public national, in domeniul public al statului, in administrarea si subordinea Ministerului Sanatatii, avand ca obiect de activitate asistenta medicala, cercetarea stiintifica si invatamantul medical de specialitate, o bogata traditie recunoscuta pe plan national si international si un personal universitar de inalta tinuta stiintifica. Misiunea sa este de a oferi servicii de sanatate specifice care sa rezolve problemele de sanatate ale pacientilor in cel mai bun si eficient mod posibil. Spitalul este o donatie a statului polonez pentru copiii din Romania, construit de firma poloneza BUDIMEX . Functioneaza din anul 1984. Obiectul de activitate al Spitalului, este asistenta medicala de specialitate pentru copii, cu adresabilitate intregii populatii a tarii, asigurand prin personalul sau inalt calificat in servicii de urgenta; servicii curative; servicii profilactice.
Obiectul de activitate cuprinde si invatamantul medical universitar, cercetarea stiintifica medicala. Din punct de vedere al cercetarii-dezvoltarii, unitatea este angrenata in studii de interes national si international.