Aproape fiecare companie, alaturi de fiecare persoana din ea, crede intr-o cauza. Hansen Office Design crede in rolul educatiei si in importanta constientizarii arhitecturii, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Tocmai de aceea, compania a sustinut proiectul De-a arhitectura la Swimathon si s-a oferit sa dubleze orice suma stransa de catre Mihaela Stan, membra a firmei Hansen, inotatoare in echipa Arhimede.

Swimathon este o platforma de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locala. Este un mecanism prin care comunitatea se intalneste, interactioneaza si se implica sa stranga fonduri pentru proiectele pe care le considera relevante.

Asociatia De-a Arhitectura dezvolta si promoveaza educatia despre arhitectura pentru constientizarea frumosului, artisticului, dar si al utilului si al designului. Unul dintre scopurile asociatiei este de a aduce arhitectura in scoli ca materie curriculara, predata gratuit.

Compania Hansen Office Design sustine public proiectul De-a arhitectura pentru ca recunoaste importanta urbanismului si a lumii in care traim. Misiunea Hansen de a aduce armonie prin design in viata oamenilor s-a regasit in acest proiect. Din respect pentru arhitectura, din dragoste pentru copii si cunoastere.

La Swimathon-ul din 4 iulie, 230 de inotatori au facut 2399 lungimi de bazin, adica aproape 120 kilometri si au strans, impreuna, 168.000 lei pentru cele 16 cauze inscrise. Donatiile se mai pot face aici pana in data de 31 iulie