Evenimentul organizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare creeaza un spatiu de inspiratie si invatare cu 16 ateliere, debate-uri, paneluri si un masterclass prin care:
1. aveti acces metode de fundraising cu impact Romania
2. ramaneti conectat la tendintele internationale si aflati care sunt succesele si provocarile in  practica de fundraising a unor tari ca Irlanda, Anglia, Rusia.
3. intalniti cei mai activi si pasionati fundraiseri si directori care abordeaza atragerea de fonduri ca pe o prioritate organizationala
 
Editia din 2015 pune donatorii in lumina reflectoarelor. A-I face pe donator sa simta ca este un erou principal in povestea organizatiei voastre si a-i multumi pentru asta e o regula fara de care nu poti avea succes in fundraising.
 
Cine vine?
Intalnirea anuala a profesionistilor in atragerea de fonduri din comunitate reuneste in fiecare an peste 150 de experiente diferite si valoroase. Fundraiseri. Directori. Comunicatori. Oameni de CSR. Jurnalisti. Antreprenori. Cei care construiesc fundraisingul in Romania.
 
Cativa dintre invitatii deja anuntati:
- Simon Scriver, Head of Fundraising la One in Four Ireland, specializat in campanii de telemarketing, face to face si online fundraising. Simon va arunca in Conferinta provocarea de a ne uita la telefon ca la un instrument de fundraising si cultivare a donatorilor;
- John Jeffries este managing director al agentiei Fundraising that Works, specializata in campanii de achizitie a donatorilor individuali si are o experienta de peste 10 de campanii face to face pe cinci continente cu organizatii ca SOS Satele Copiilor sau Salvati Copiii;
- Andreea Rosca si Mona Dirtu, cu o experienta de peste 20 de ani in jurnalism si mai recent in dezvoltarea unor programe pentru antreprenori, va vor dezvalui cum gandesc antreprenorii si de ce e bine sa tineti cont de asta atunci cand faceti fundraising;
- Magor Csibi (director executiv WWF) si Mugurel Margarit Enescu (director executiv Fundatia Principesa Margareta a Romaniei) vor vorbi despre modul in care directorii se pot implica eficient in fundraising petru a sustine efortul echipei si rezultatele finale.
 
Intrati pe www.conferinta/arcromania.ro pentru a afla detalii despre ateliere si invitatii deja confirmati, la a 12-a editie a Conferintei. Pana in 27 martie, taxa de inscriere este de 375 ron. 
 
Pentru mai multe informatii, ne gasiti la roxana@arcromania.ro sau 0264406388.