E.S., Diego Brasioli, ambasadorul Italiei la Bucuresti a salutat cele peste 150 de persoane prezente pentru a fi alaturi de programele sociale ale Fundatiei Dezvoltarea Popoarelor. Doamna Simona Carobene, director executiv Fundatia Dezvoltarea Popoarelor a adresat multumiri fata de gazda care sustine de aproape proiectele organizatiei si a subliniat importanta parteneriatelor italiene pentru dezvoltarea initiativelor sociale in România.
 
Corul de camera PRELUDIU, dirijat de maestrul Voicu Enachescu, a incalzit sufletele invitatilor cu piese clasice alese cu precadere din repertoriul italian.
Gustul bucatariei italiene a fost asigurat prin preparatele atent selectionate si pregatite de restaurantul Origini Lucane.
 
Un moment special al serii a fost reprezentat de licitatia libera de tricouri ale unor echipe de fotbal importante.
Tricoul echipei Real Madrid cu autograful intregului lot a fost adjudecat de catre presedintele singurului fan club Real Madrid din România, ”Dacia Blanca”, domnul Carlos Sanz Mulas.
 
Batalia intre oferte pentru al doilea tricou Real Madrid semnat de Iker Casillas a fost câstigata de domnul Sorin Barbu, patronul restaurantului spaniol, Alioli.
 
Tricoul cu autograful lui Gheorghe Hagi, ”Maradona din Carpati”, a primit oferta ferma din partea fanului Marius Iordache, general manager Argo Security.
 
Iar fotbalul italian a fost prezent prin tricoul lui Muntari de la AC Milan adjudecat de domnul Vincenzo Gaudino, administrator Telecomponenti România.
 
Invitatii norocosi au câstigat la finalul serii premii oferite de Fundatia Real Madrid, Blue Heron Travel, Miko Beauty Centers si restaurantul Grano.
 
Fondurile strânse in cadrul cinei sunt in favoarea programelor sociale ale Fundatiei Dezvoltarea Popoarelor destinate copiilor cu risc de abandon scolar: Fundatia Real Madrid Scoala Sociala de Fotbal si centrele Scoala Dupa Scoala din tara.
 
Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Anca Lazar, expert comunicare, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, anca.lazar@fdpsr.ro, tel: 021.2552258/61.