Luni, 15 mai, în prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare, a avut loc Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României, în Sala Regilor a Palatului Elisabeta, eveniment dedicat celor mai valoroși parteneri și sponsori. La eveniment a participat și Alteța Sa Regală Principesa Maria.
 
Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României reunește anual personalităţi din mediul economic şi cultural care au contribuit la dezvoltarea proiectelor sociale și educaționale ale Fundației. Evenimentul a adus recunoaștere celor mai importante iniţiative de implicare socială desfășurate de partenerii  și sponsorii Fundaţiei în ultimii ani, a caror investiție generoasă a susținut dezvoltarea și exinderea constantă a sprijinului oferit copiilor, tinerilor și vârstnicilor aflați în situații vulnerabile. Între aceștia, au fost prezenți Francois Bloch (BRD Groupe Societe Generale), Corina Vasile (Raiffeisen Bank), Condelina Kilikidis (Fundația Vodafone România) și Felix Daniliuc (Raiffeisen Leasing).
 
În cadrul evenimentului, a fost prezentată noua abordare a Fundaţiei Principesa Margareta a României pentru următorii ani, și anume transferul cunoștințelor și metodologiilor programelor sale către lideri ai comunităților, pentru a avea un impact mai extins și mai valoros în viețile românilor. Capitalul de experiență și modele confirmate ca bune practici în domeniul social și educațional împărtășite comunităților reprezintă un mod de implicare modern și eficient, prin care Fundația continuă să acționeze “din dragoste pentru România”. 
 
Fundaţia Principesa Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de către Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României împreună cu tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai. De-a lungul celor 27 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.  Fundaţia Principesa Margareta a României a investit peste 12 milioane de euro în programe sociale, cu impact în vieţile a sute de mii de copii, tineri şi vârstnici din comunităţi defavorizate de pe întreg teritoriul României.