In acest moment sunt in plina desfasurare 4 cursuri de calificare, doua de ingrijitor la domiciliu, unul de lucrator social (nivel II de calificare) si unul de baby-sitter la care participa alte 112 femei. Un curs de ingrijitor la domiciliu s-a incheiat déjà la sfarsitul acestei luni, iar alte trei cursuri se vor finaliza in luna februarie.
In continuare sunt asteptate in vederea recrutarii femei din judetul Bacau pentru alte doua cursuri de calificare:

# Un curs de calificare in meseria de lucrator social, nivel II, de 720 ore, adresat femeilor care au un nivel de scolarizare de minim 10 clase. Perioada de demarare a cursurilor este prima parte a lunii februarie
# Un curs de calificare in meseria de baby-sitter, nivel I, de 360 de ore, adresat femeilor care au un nivel de scolarizare de minim 8 clase. Perioada de demarare a cursurilor este luna martie.

Cursurile se deruleaza in cadrul proiectului „EVA – Evolutie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piata muncii” Contract  POSDRU/144/6.3/S/125842 in care, unul dintre obiectivele proiectului este acela de a dezvolta un model unitar, integrat, functional si sustenabil pentru a facilita accesul a 900 de femei pe piata muncii si in mediul de afaceri la nivelul comunitatilor din 3 regiuni, asigurand promovarea egalitatii de gen si respect, potențialul profesional și social.