ACT, brandul românesc de tacâmuri create special pentru persoanele care suferă de artrită, sau diverse probleme de mobilitate, a lansat magazinul online, pentru a face produsele mai accesibile celor care au nevoie. ACT își propune să ajute persoanele care suferă de artrită și de alte boli care afectează mobilitatea membrelor superioare cu ajutorul unui set de tacâmuri flexibile, adaptate special pentru aceștia. 
 
Produsele sunt listate pe actdesign.ro/magazin și sunt acum mai accesibile celor afectați de probleme de mobilitate, putând fi achiziționate direct de pe website.
 
Tacâmurile inovatoare au fost create de Alexandra Matei, românca de 24 de ani, care a lucrat la îmbunătățirea prototipului încă din perioada de studenție la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. Obiectivul a fost crearea unor tacâmuri care să readucă utilizatorilor mobilitatea și să le redea bucuria de a mânca. 
 
În prezent, există 500 de milioane de persoane care suferă de probleme de mobilitate în întreaga lume, iar Alexandra speră să îi ajute cu creațiile sale. Tacâmurile ACT, brevetate la nivel european, sunt rezultatul a 2 ani de studiu al bolii, cercetare, discuții cu medici și pacienți, testare și prototipare.